Giriş Kayıt
Jodie Dry

Jodie Dry (44)


Oyuncu

Jodie Dry, 20 Ocak 1974 Sydney, Avustralya doğumlu oyuncu.

"White Collar Blue" (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ocak 1974
Doğum Yeri: Sydney, Avustralya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Taş Mezar
2009 35 Gerilim Oyuncu 5.3 1,283
2002 28 Dram Oyuncu 6.4 251
2001 27 Aile Oyuncu 5.0 162
1998 Dram Oyuncu 7.1 971
1997 Macera Oyuncu 7.9 873
Dizi Altyazıları
Vikings (7,590) Supernatural (2,101) Titans (1,834) Outlander (1,607) The Big Bang Theory (1,516) Friends (1,071) The Flash (985) La Casa de Papel (945) Arrow (872) Black Mirror (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018