Giriş Kayıt
Peter Drittenpreis

Peter Drittenpreis


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Peter Drittenpreis, kameraman, görüntü yönetmeni.

Piyanist (2001), Toni Erdmann (2016), Poppitz (2002), Uyku Hastalığı (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 7.4 36,482
2016 Komedi Kameraman 6.3 179
2014 Komedi Kameraman 6.7 83
2014 Dram Kameraman 6.5 545

Uyku Hastalığı
2011 Dram Kameraman 6.3 592
2010 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
5.8 41
2002 Komedi Kameraman 6.7 1,013
2002 Belgesel Kameraman 7.4 324

Piyanist
2001 Dram Kameraman 7.5 47,876
Dizi Altyazıları
Vikings (7,800) Supernatural (2,111) Titans (1,871) Outlander (1,636) The Big Bang Theory (1,607) Friends (1,083) The Flash (1,004) La Casa de Papel (976) Arrow (878) Black Mirror (758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018