Giriş Kayıt
Kyle Drevlo

Kyle Drevlo


Kameraman

Kyle Drevlo, kameraman.

Growing Up Fisher (2014), ZigZag (2002), Dark Wolf (2003), Repo Chick (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kyle Drevio
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Kameraman 7.6 2,315
2013 Komedi Kameraman 5.6 1,196
2013 Komedi Kameraman 7.0 5,902
2012 Dram Kameraman 7.7 21,625

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Kameraman 7.0 519,105

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Kameraman 6.6 314,284
2011 Komedi Kameraman 6.6 3,883
2011 Gizem Kameraman 7.0 318,440
2011 Komedi Kameraman 6.6 2,524
2010 Dram Kameraman 6.4 70,194
2009 Komedi Kameraman 3.9 593
2008 Dram Kameraman 7.9 217,836
2008 Komedi Kameraman 7.6 2,401
2008 Komedi Kameraman 7.4 1,868
2006 Suç Kameraman 6.5 1,381
2005 Komedi Kameraman 8.0 96,499
2005 Aksiyon Kameraman 2.7 355
2004 Macera Kameraman 8.4 450,406
2003 Korku Kameraman 4.5 380
2003 Dram Kameraman 5.3 1,701

The O.C. 2
2003 Komedi Kameraman 7.5 74,590
2003 Korku Kameraman 2.8 1,523
2003 Aksiyon Kameraman 3.9 841
2003 Komedi Kameraman 6.5 1,863

Sekreter
2002 Komedi Kameraman 7.0 76,701

ZigZag
2002 Dram Kameraman 6.0 1,280
2002 Fantastik Kameraman 2.8 546
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019