Giriş Kayıt
Rachel Dratch

Rachel Dratch (52)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Rachel Susan Dratch, 22 Şubat 1966 Lexington, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

The Week Of (2018), Unutulmaz Tatil (2009), Her Minor Thing (2005), Hurricane Bianca: From Russia with Hate (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rachel Susan Dratch
Doğum Tarihi: 22 Şubat 1966
Doğum Yeri: Lexington, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Rachel
Burcu: Balık
Boyu: 1.52 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 52 Komedi Oyuncu 4.7 1,285
2018 52 Komedi Oyuncu 5.1 11,805
2017 51 Animasyon Oyuncu 5.6 1,050
2016 50 Dram Oyuncu 5.7 302
2016 50 Komedi Oyuncu 5.8 4,910
2015 49 Komedi Oyuncu 6.0 57,387
2015 Komedi Oyuncu 6.8 2,775
2015 49 Dram Oyuncu 6.0 100
2015 Komedi Oyuncu 8.1 1,872
2015 49 Komedi Oyuncu 6.7 495
2014 Komedi Oyuncu 9.0 63,078
2014 48 Macera Oyuncu 6.3 405
2014 Komedi Oyuncu 8.3 21,676
2013 Animasyon Oyuncu 7.3 1,143
2013 Komedi Oyuncu 6.2 10,625
2013 47 Macera 4.2 1,983
2013 47 Komedi Oyuncu 5.7 10,067

Babasının Oğlu
2012 46 Komedi Oyuncu 5.6 80,689
2011 Komedi Oyuncu 7.6 1,402
2011 45 Belgesel Oyuncu 6.8 157

Hayatım Yalan
2011 45 Komedi Oyuncu 6.4 195,929
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 53,432
2011 45 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 31

Balık Oltası
2010 Animasyon Oyuncu 4.8 2,671
2010 44 Belgesel 7.4 3,457
2010 Komedi Oyuncu 5.7 1,034
2009 Komedi Oyuncu 7.5 40,192

Sevgililer Günü: Nefret Ediyorummm
2009 43 Komedi Oyuncu 4.7 7,721
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,421

Unutulmaz Tatil
2009 43 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
4.9 4,224
2009 43 Komedi Oyuncu 5.9 16,994
2009 43 Dram Oyuncu 5.5 1,618
2008 42 Komedi Oyuncu 5.5 1,798

Damadı Öpebilirsin
2007 41 Komedi Oyuncu 6.0 131,310
2007 41 Komedi 6.1 1,343

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.2 101,593

Kumanda
2006 40 Komedi Oyuncu 6.4 277,295
2006 40 Dram Oyuncu 4.6 553

Babamın Mektupları
2005 39 Komedi Oyuncu 6.4 7,784
2005 39 Komedi Oyuncu 5.4 1,557
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,722
2004 Belgesel Oyuncu 6.3 199
2004 38 Komedi Oyuncu 6.1 825
2004 38 Komedi Oyuncu 5.4 1,458

Avatar: Son Havabükücü
2003 Animasyon Oyuncu 9.2 179,155

Aşka Veda
2003 37 Komedi Oyuncu 6.3 36,835
2003 37 Komedi Oyuncu 5.6 12,699
2003 37 Komedi Oyuncu 4.8 5,681
2003 37 Komedi Oyuncu 6.2 4,450

The King Of Queens 2
1998 Komedi Oyuncu 7.3 67,999
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,751
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,179
Film Altyazıları
Roma (4,937) The House with a Clock in Its Walls (3,858) Venom (3,424) First Man (2,513) A Simple Favor (2,008) Lukas (1,393) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,298) Backtrace (1,214) Bird Box (1,146) The Predator (1,057)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,753) Vikings (2,986) The Flash (2,009) Arrow (1,881) The Protector (1,031) La Casa de Papel (982) Friends (923) The Big Bang Theory (804) Outlander (789) Black Mirror (749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018