Giriş Kayıt
Rachel Dratch

Rachel Dratch (52)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Rachel Susan Dratch, 22 Şubat 1966 Lexington, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

The Week Of (2018), Unutulmaz Tatil (2009), Her Minor Thing (2005), Hurricane Bianca: From Russia with Hate (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rachel Susan Dratch
Doğum Tarihi: 22 Şubat 1966
Doğum Yeri: Lexington, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Rachel
Burcu: Balık
Boyu: 1.52 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 52 Komedi Oyuncu 4.7 1,128
2018 52 Komedi Oyuncu 5.0 11,170
2017 51 Animasyon Oyuncu 5.6 1,034
2016 50 Dram Oyuncu 5.7 290
2016 50 Komedi Oyuncu 5.8 4,759
2015 49 Komedi Oyuncu 6.0 57,028
2015 Komedi Oyuncu 6.8 2,724
2015 49 Dram Oyuncu 6.3 94
2015 Komedi Oyuncu 8.1 1,856
2015 49 Komedi Oyuncu 6.7 495
2014 Komedi Oyuncu 9.0 61,710
2014 48 Macera Oyuncu 6.3 404
2014 Komedi Oyuncu 8.4 21,444
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 1,128
2013 Komedi Oyuncu 6.2 10,491
2013 47 Macera 4.2 1,900
2013 47 Komedi Oyuncu 5.7 9,981

Babasının Oğlu
2012 46 Komedi Oyuncu 5.6 80,012
2011 Komedi Oyuncu 7.6 1,113
2011 45 Belgesel Oyuncu 6.8 157

Hayatım Yalan
2011 45 Komedi Oyuncu 6.4 194,748
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 52,404
2011 45 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 31

Balık Oltası
2010 Animasyon Oyuncu 4.8 2,627
2010 44 Belgesel 7.4 3,238
2010 Komedi Oyuncu 5.7 1,027
2009 Komedi Oyuncu 7.5 39,830

Sevgililer Günü: Nefret Ediyorummm
2009 43 Komedi Oyuncu 4.7 7,494
2009 Komedi Oyuncu 7.0 11,254

Unutulmaz Tatil
2009 43 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
4.9 4,190
2009 43 Komedi Oyuncu 5.9 16,871
2009 43 Dram Oyuncu 5.5 1,504
2008 42 Komedi Oyuncu 5.5 1,791

Damadı Öpebilirsin
2007 41 Komedi Oyuncu 6.0 130,706
2007 41 Komedi 6.1 1,337

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.2 101,087

Kumanda
2006 40 Komedi Oyuncu 6.4 275,556
2006 40 Dram Oyuncu 4.6 549

Babamın Mektupları
2005 39 Komedi Oyuncu 6.4 7,737
2005 39 Komedi Oyuncu 5.4 1,550
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,643
2004 Belgesel Oyuncu 6.3 197
2004 38 Komedi Oyuncu 6.1 793
2004 38 Komedi Oyuncu 5.4 1,450

Avatar: Son Havabükücü
2003 Animasyon Oyuncu 9.2 175,711

Aşka Veda
2003 37 Komedi Oyuncu 6.3 36,628
2003 37 Komedi Oyuncu 5.6 12,636
2003 37 Komedi Oyuncu 4.8 5,644
2003 37 Komedi Oyuncu 6.2 4,415

The King Of Queens 2
1998 Komedi Oyuncu 7.3 67,578
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,596
1975 Komedi Oyuncu 8.1 37,840
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018