Giriş Kayıt
Brad Draper

Brad Draper


Kameraman, Sesler

Brad Draper, kameraman, sesler.

İyi Şanslar Charlie (2010), Jack Frost (1998), All of Us (2003), Prehysteria! (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brad Draer | Bradley Draper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Kameraman 6.6 1,220
2013 Komedi Kameraman 6.3 5,469
2011 Komedi Kameraman 6.0 7,762
2011 Gerilim Kameraman 5.0 18

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Kameraman 7.1 15,860
2006 Belgesel Kameraman    
2005 Komedi Kameraman 7.4 31,379
2003 Komedi Kameraman 6.1 1,163
2000 Biyografi Taşıma Bölümü 6.6 31

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Kameraman 7.8 180,080
1999 Dram Taşıma Bölümü 5.3 1,510
1998 Komedi Kameraman 5.3 29,766

Para Konuşur
1997 Aksiyon Kameraman 6.2 25,830
1996 Aksiyon Kameraman 7.8 7,144

Yeraltı Canavarı 2
1996 Aksiyon Kameraman 6.0 23,092
1993 Macera Kameraman 4.1 1,454
1992 Komedi Kameraman 5.3 2,988
1992 Korku Kameraman 4.2 711

Puppet Master 3
1991 Fantastik Sesler
Kameraman
6.0 3,516
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019