Giriş Kayıt
Alex Draper

Alex Draper


Oyuncu, Yapımcı

Alex Draper, oyuncu, yapımcı.

The Witch in the Window (2018), YellowBrickRoad (2010), (2007) Joshua (2007), (1999) Simply Irresistible (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.7 2,168
2013 Komedi Oyuncu 5.4 1,837
2010 Korku Oyuncu 4.7 5,339
2007 Dram Oyuncu 5.9 11,370

Aşk Yolculuğu
2006 Komedi 5.6 5,835

Aşkın Gözü Kördür
2002 Dram Oyuncu 6.5 3,035
2001 Korku Oyuncu 4.6 4,633
2000 Komedi Oyuncu 5.4 299
1999 Komedi Oyuncu 5.3 12,632
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,417

Büyük Gece
1996 Dram 7.3 15,320
1990 Suç Oyuncu 7.7 29,233
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,644) Black Mirror (1,775) The 100 (1,768) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,677) Swamp Thing (1,631) The Big Bang Theory (1,334) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019