Giriş Kayıt
George Drakoulias

George Drakoulias


Müzisyen, Oyuncu, Yapımcı

George Drakoulias, Syosset, New York, ABD doğumlu müzisyen, oyuncu, yapımcı.

Çılgın Aptal Aşk (2011), Zodiac (2007), Felekten Bir Gece Daha (2011), Git Başımdan (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Syosset, New York, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Müzik 7.4 34,170
2017 Komedi Oyuncu 5.1 10,588
2016 Komedi Müzik 6.7 41,728
2016 Komedi Müzik 4.7 56,904

Stajyer
2015 Komedi Müzik 7.1 180,685
2015 Komedi Müzik 6.7 20,951

İlişki Durumu: Kaçamak
2014 Komedi Yapımcı 6.1 21,076
2014 Komedi Müzik 6.3 39,162

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera 8.1 596,623

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Müzik 7.3 266,138
2013 Belgesel Oyuncu    

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Müzik 7.7 435,938

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Müzik 5.8 257,594
2012 Komedi Müzik 7.4 56,370

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Müzik 5.7 112,827

Diktatör
2012 Komedi 6.4 240,315

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Müzik 6.3 149,315

Çılgın Aptal Aşk
2011 Komedi Müzik 7.4 421,210
2011 Gizem Müzik 7.0 312,257

Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Müzik 6.5 416,919

Kanıma Gir
2010 Dram Müzik 7.1 103,392

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Müzik 7.2 125,700

Zor Baba 3
2010 Komedi Müzik 5.5 95,576

Git Başımdan
2010 Komedi Müzik 6.6 295,328
2010 Komedi Müzik 6.1 32,724
2010 Biyografi Müzik 6.6 42,823

Felekten bir Gece
2009 Komedi Müzik 7.7 645,294

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Müzik 8.0 545,947

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Müzik 7.0 340,491
2008 Aksiyon Müzik 6.4 394,018

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 Komedi Müzik 6.1 17,440

Beni Orada Arama
2007 Biyografi 7.0 52,182
2007 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
8.7 1,095

Zafer Patenleri
2007 Komedi Müzik 6.3 142,504
2007 Suç Müzik 7.7 367,836
2007 Müzik    

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Müzik 5.9 27,088

Suda Yaşam
2004 Macera 7.3 159,476
2004 Aksiyon Müzik 5.9 149,684

Yakar Top
2004 Komedi Müzik 6.7 206,120

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Müzik 7.2 146,967
2004 Macera Müzik 8.4 436,264

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Müzik 6.1 128,568

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi 7.7 236,695

Zırtapoz
2001 Komedi Müzik 6.6 223,581
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,342) The 100 (2,103) Sharp Objects (1,860) Castle Rock (1,798) La casa de papel (1,733) Preacher (1,578) The Sinner (1,026) Vikings (975) Friends (751) Westworld (682)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018