Giriş Kayıt
James Drake

James Drake (44)


Oyuncu

James Drake, 22 Ocak 1932 doğumlu oyuncu.

Target Earth (1954) yapımıyla biliniyor.

James Drake, 18 Nisan 1976 tarihinde (44 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 22 Ocak 1932
Ölüm Tarihi: 18 Nisan 1976
Diğer Bir İsmi: James H. Drake | James R. Drake | Jim Drake
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tanrı Benimledir
1968 36 Suç Oyuncu 5.8 73
1966 34 Korku Oyuncu 6.1 669

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Oyuncu 8.3 64,516
1964 32 Biyografi Oyuncu 6.8 3,005
1961 29 Komedi Oyuncu 7.1 984
1960 28 Komedi Oyuncu 6.0 711
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,255
1954 22 Korku Oyuncu 5.7 873
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019