Giriş Kayıt
Nathalie Drago

Nathalie Drago


Yapımcı, Editör

Nathalie Drago, yapımcı, editör.

Parıldayan Yıldızlar (2009), Den nya människan (2007), Hip Hip Hora! (2004), Bröderna Karlsson (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.9 678
2017 Suç Yapımcı 6.1 461
2013 Dram Çeşitli 6.8 1,793

Bir Şarkının Peşinde
2012 Belgesel 8.2 57,242
2010 Dram Yapımcı 6.6 997
2010 Komedi Çeşitli 5.1 911

Parıldayan Yıldızlar
2009 Dram Çeşitli 6.2 1,688
2007 Dram Çeşitli 6.8 725
2006 Çeşitli 5.6 181
2004 Komedi Çeşitli 5.3 4,187
2000 Dram Senarist 5.8 1,461
1999 Dram Editorial Department 5.9 2,390
Dizi Altyazıları
Vikings (3,380) Supernatural (3,374) Arrow (2,503) The Flash (2,071) Supergirl (1,132) La Casa de Papel (1,062) Counterpart (957) Friends (876) The Protector (858) Peaky Blinders (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018