Giriş Kayıt
Peggy Doyle

Peggy Doyle (85)


Oyuncu

Peggy Doyle, 27 Eylül 1920 San Luis Obispo, California, ABD doğumlu oyuncu.

General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Peggy Doyle, 03 Temmuz 2006 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Eylül 1920
Ölüm Tarihi: 03 Temmuz 2006
Doğum Yeri: San Luis Obispo, California, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 73 Dram Oyuncu 6.3 94
1986 Komedi Oyuncu 7.6 1,241

Acar Hafiye
1985 65 Komedi Oyuncu 6.9 43,162
1984 Dram Oyuncu 6.7 3,648
1977 57 Komedi Oyuncu 6.5 15,584
1971 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,187
1970 Komedi Oyuncu 7.9 4,505
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,895
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019