Giriş Kayıt
Aaron Downing

Aaron Downing


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Editör

Aaron Downing, yapım yöneticisi, yapımcı, editör.

Logan (2017), Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (2014), Deadpool 2 (2018), Şeytan Marka Giyer (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.8 349,990
2018 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 75,484

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.5 195,112

Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken!
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 4.4 5,314
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.1 537,456
2017 Dram Yapımcı 6.0 264

Gizli Sayılar
2016 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.8 165,424
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 115,934

Seninle Bir Ömür
2015 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 68,999
2014 Macera 6.6 3,998

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 384,891

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 309,474
2014 Suç Yapımcı
Editorial Department
4.0 195
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 393,469

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 141,594

Saftirik: İşte Şimdi Yandık
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 19,175

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 165,863

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 467,648

Saftirik Greg'in Günlüğü 2: Rodrick Kuralları
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 22,663

Saftirik Greg'in Günlüğü
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 37,959

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 168,140
2010 Dram Yapımcı 7.0 48,033
2009 Komedi Yapımcı 6.0 402
2009 Kısa Metraj 7.3 813

İçten Gelen
2008 Korku 5.7 6,506

Marley ve Ben
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 134,350

Avustralya
2008 Macera Yapım Yöneticisi 6.6 112,842
2008 Kısa Metraj 7.8 29
2008 Kısa Metraj 7.0 1,194

3:10 Treni
2007 Macera Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.7 267,081

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.9 334,040

My Friend Flicka
2006 Macera Yapım Yöneticisi 6.2 6,895

Omen 666
2006 Korku Yapım Yöneticisi 5.5 53,237
2005 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.2 257

Sınırları Aşmak
2005 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.9 210,073

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 249,506

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.2 99,898
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 1,376

Beni Deli Ediyorsun
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 16,754
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019