Giriş Kayıt
Gary Downie

Gary Downie (80)


Yapım Yöneticisi

Gary Downie, 24 Eylül 1925 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapım yöneticisi.

Doctor Who (1963) yapımıyla biliniyor.

Gary Downie, 19 Ocak 2006 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Eylül 1925
Ölüm Tarihi: 19 Ocak 2006
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Dram Yapım Yöneticisi
0
4.9 6,852
1980 Dram Çeşitli 7.5 246
1978 Komedi Çeşitli 8.3 1,969

Ben Claudius
1976 Dram Çeşitli 8.8 13,802
1963 Macera Yapım Yöneticisi
Çeşitli
8.4 32,258
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019