Giriş Kayıt
Thomas Downey

Thomas Downey (49)


Oyuncu, Özel Efekt, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Thomas Francis Xavier Downey, 11 Mayıs 1969 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, Özel efekt, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

The Beast of Bray Road (2005), Axe Giant: The Wrath of Paul Bunyan (2013), Sorority Party Massacre (2012), Frankenstein Reborn (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Francis Xavier Downey
Doğum Tarihi: 11 Mayıs 1969
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Tommy Downey | Tom Downey
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 48 Korku Oyuncu 4.6 778

Anne
2017 48 Aksiyon Oyuncu 5.9 26,504
2015 46 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
3.9 308
2015 46 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
7.5 210
2015 46 Korku Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
2.2 589
2013 44 Korku Oyuncu 2.8 503
2013 44 Fantastik Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
3.6 944
2012 43 Korku Yapımcı
Oyuncu
3.4 708
2011 42 Korku Oyuncu 2.9 795
2009 40 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
3.6 363
2007 38 Aksiyon Oyuncu 1.7 4,214
2006 37 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
Özel Efekt
2.2 926
2006 37 Aksiyon Sanat Bölümü 2.2 803
2006 37 Komedi Oyuncu 2.4 765
2006 37 Korku Özel Efekt
Sanat Bölümü
Oyuncu
Dublör
Taşıma Bölümü
3.3 870
2005 36 Aksiyon Özel Efekt
Sanat Bölümü
Oyuncu
Dublör
Taşıma Bölümü
2.3 1,557
2005 36 Korku Özel Efekt
Oyuncu
Sanat Bölümü
Taşıma Bölümü
2.4 557
2005 36 Korku Oyuncu
Özel Efekt
Kostüm Bölümü
Taşıma Bölümü
3.8 1,169
2005 36 Korku Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
Özel Efekt
Dublör
3.7 1,060
2005 36 Korku Oyuncu
Sanat Bölümü
Özel Efekt
Dublör
Taşıma Bölümü
2.9 644

Dünyalar Savaşı
2005 Bilim-Kurgu Oyuncu
Sanat Bölümü
Özel Efekt
Taşıma Bölümü
6.5 338,754
2000 31 Dram Dublör 5.1 224
1998 29 Dram Oyuncu 6.3 1,948

İspanyol Mahkum
1997 28 Dram Çeşitli 7.3 19,998
1994 25 Aksiyon Oyuncu 4.4 22,107
1994 25 Aksiyon Oyuncu 5.8 7,018
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,357) Supernatural (3,928) The Big Bang Theory (2,443) The Flash (2,325) Shameless (1,906) Better Call Saul (1,851) Arrow (1,767) Titans (1,162) A Discovery of Witches (1,155) Manifest (1,070)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018