Giriş Kayıt
Thomas Downey

Thomas Downey (49)


Oyuncu, Özel Efekt, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Thomas Francis Xavier Downey, 11 Mayıs 1969 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, Özel efekt, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

The Beast of Bray Road (2005), Axe Giant: The Wrath of Paul Bunyan (2013), Sorority Party Massacre (2012), Frankenstein Reborn (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Francis Xavier Downey
Doğum Tarihi: 11 Mayıs 1969
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Tommy Downey | Tom Downey
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 48 Korku Oyuncu 4.6 788

Anne
2017 48 Aksiyon Oyuncu 5.9 27,107
2015 46 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
3.9 316
2015 46 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
7.5 216
2015 46 Korku Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
2.2 594
2013 44 Korku Oyuncu 2.8 505
2013 44 Fantastik Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
3.6 949
2012 43 Korku Yapımcı
Oyuncu
3.4 711
2011 42 Korku Oyuncu 2.9 796
2009 40 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
3.7 365
2007 38 Aksiyon Oyuncu 1.7 4,239
2006 37 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
Özel Efekt
2.2 931
2006 37 Aksiyon Sanat Bölümü 2.2 813
2006 37 Komedi Oyuncu 2.4 771
2006 37 Korku Özel Efekt
Sanat Bölümü
Oyuncu
Dublör
Taşıma Bölümü
3.3 873
2005 36 Aksiyon Özel Efekt
Sanat Bölümü
Oyuncu
Dublör
Taşıma Bölümü
2.3 1,566
2005 36 Korku Özel Efekt
Oyuncu
Sanat Bölümü
Taşıma Bölümü
2.4 580
2005 36 Korku Oyuncu
Özel Efekt
Kostüm Bölümü
Taşıma Bölümü
3.8 1,172
2005 36 Korku Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
Özel Efekt
Dublör
3.7 1,069
2005 36 Korku Oyuncu
Sanat Bölümü
Özel Efekt
Dublör
Taşıma Bölümü
2.9 649

Dünyalar Savaşı
2005 Bilim-Kurgu Oyuncu
Sanat Bölümü
Özel Efekt
Taşıma Bölümü
6.5 338,754
2000 31 Dram Dublör 5.1 225
1998 29 Dram Oyuncu 6.3 1,954

İspanyol Mahkum
1997 28 Dram Çeşitli 7.3 20,124
1994 25 Aksiyon Oyuncu 4.4 22,272
1994 25 Aksiyon Oyuncu 5.8 7,094
Film Altyazıları
Roma (5,319) The House with a Clock in Its Walls (4,533) Venom (3,727) First Man (2,623) Bird Box (2,546) A Simple Favor (2,156) Backtrace (1,535) Lukas (1,472) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,370) The Predator (1,157)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,111) Vikings (3,338) The Flash (2,168) Arrow (1,990) Outlander (1,086) Friends (1,085) La Casa de Papel (1,083) The Protector (1,075) The Big Bang Theory (882) Black Mirror (811)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018