Giriş Kayıt
Danny Downey

Danny Downey


Dublör, Oyuncu

Danny Downey, dublör, oyuncu.

Fargo (1996), Nerdesin Be Birader? (2000), Ruhlar Bölgesi (2010), Kardeş Gibiydiler (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Daniel Downey
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Dublör 6.0 42

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Dublör 7.5 374,945
2017 Korku Dublör 4.3 15,751

Tam Gaz
2017 Aksiyon Dublör 7.6 336,807
2017 Komedi Dublör 5.9 10,860
2017 Dram Dublör 8.1 196,509
2017 Komedi Dublör 6.4 5,667

Gecenin Kanunu
2016 Suç Dublör 6.4 44,803
2016 Korku Dublör 4.9 3,014

Aşıklar Şehri
2016 Komedi Dublör 8.0 407,013
2016 Aksiyon Dublör 5.7 31,545
2016 Komedi Oyuncu 3.6 1,886
2016 Komedi Dublör 7.0 6,697

Kronik
2015 Dram Dublör 6.6 2,452
2015 Korku Dublör 4.0 478

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör 7.3 461,137
2015 Aksiyon Dublör 6.5 78,085

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Dublör 6.4 227,601

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Dublör 7.0 521,356
2015 Kısa Metraj Dublör 7.2 51
2015 Aksiyon Dublör 5.7 1,928
2015 Komedi Dublör 4.1 7,813
2014 Aksiyon Dublör 5.7 19,888
2014 Biyografi Dublör 6.8 29,470
2014 Korku Dublör 3.8 1,357
2014 Aksiyon Dublör 4.6 2,469
2014 Aksiyon Dublör 3.6 1,797

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
2014 Komedi Dublör 6.5 31
2014 Korku Dublör 4.7 4,956
2013 Komedi Dublör 5.1 8,143

Büyükler 2
2013 Komedi Dublör 5.4 125,067
2013 Komedi Dublör 6.4 45

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 Komedi Dublör 5.9 66,350
2013 Aksiyon Dublör 6.0 10,651
2013 Komedi Dublör 6.6 127

Köpek Stan Yazıyor
2012 Komedi Dublör 4.7 4,578

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör 6.7 263,120
2012 Aksiyon Dublör 3.7 229
2012 Komedi Dublör 6.7 174,441
2012 Dram Dublör 7.9 19,680
2012 Dram Dublör 6.9 1,762

Jack ve Jill
2011 Komedi Dublör 3.3 69,376

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Dublör 5.2 51,110

Genç Kurt
2011 Aksiyon Dublör 7.7 112,568

Uçan Tekme
2011 Aksiyon Dublör 6.2 3,876

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Dublör 6.8 245,693

İz Peşinde
2010 Macera Dublör 7.6 275,995

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Dublör 6.7 215,907

Büyükler
2010 Komedi Dublör 6.0 205,370

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Dublör 5.2 83,967
2010 Aksiyon Dublör 5.6 80,571
2010 Aksiyon Dublör 8.6 74,920

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Dublör 7.0 118,384

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Dublör 6.7 142,005
2009 Korku Dublör 5.3 13,108

Veba
2009 Dram Dublör 6.0 39,022
2009 Komedi Dublör 8.5 169,585
2009 Aksiyon Dublör 3.9 547
2009 Suç Dublör 6.7 43,286

Alacakaranlık
2008 Dram Dublör 5.2 384,493

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Dublör 7.8 525,692

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Dublör 7.0 280,591
2008 Korku Oyuncu 3.8 670
2008 Komedi Dublör 3.8 994

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 381,098
2008 Komedi Dublör 4.9 635
2007 Korku Dublör 3.9 225

Ben 10: Zamana Karşı Yarış
2007 Aksiyon Dublör 4.4 2,430

İstila
2007 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 70,276

Zombi Olmak
2007 Komedi Oyuncu
Dublör
5.7 2,907
2007 Aksiyon Dublör 4.5 867

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Dublör 7.1 365,345

İleri
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 137,550
2007 Komedi Dublör 6.0 25,246
2007 Komedi Dublör 7.2 1,589
2007 Komedi Dublör 5.8 207

Oda 6
2006 Korku Dublör 4.2 3,463
2006 Korku Dublör 5.8 894

Nabız
2006 Korku Dublör 4.7 26,732

Çılgınlar Sınıfı
2006 Komedi Dublör 6.5 115,080

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 5.6 90,474

Telefondaki Yabancı
2006 Korku Dublör 5.1 39,358

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Dublör 5.6 44,727

Çılgın Noel Baba
2005 Komedi Dublör 5.4 8,107

Amerikan Gençliği
2005 Dram Dublör 5.9 2,526
2005 Komedi Dublör 7.9 127,530

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Dublör 6.2 70,548

Gece Uçuşu
2005 Gizem Dublör 6.5 103,544

Gençlik Ateşi
2005 Suç Dublör 5.5 17,273

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Dublör 7.1 48,404

Lanet
2005 Komedi Dublör 5.0 28,470

Rehine
2005 Suç Dublör 6.6 100,902
2005 Komedi Oyuncu
Dublör
6.0 11,809

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Dublör 6.4 40,044

Tesadüfler
2004 Komedi Dublör 6.7 59,977
2004 Komedi Dublör 5.4 20,132
2004 Aksiyon Dublör 7.0 40,450
2004 Komedi Dublör 8.5 149,482

Kadın Avcıları
2004 Komedi Dublör 6.2 92,296

Hayali Kahramanlar
2004 Komedi Dublör 7.2 9,090

Fil
2003 Suç Dublör 7.2 78,952

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Dublör 5.8 100,962

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Dublör 7.4 186,362
2003 Aksiyon Dublör 6.7 93,363
2003 Komedi Dublör 5.6 12,699
2003 Aksiyon Dublör 3.9 838
2003 Komedi Dublör 7.5 582

Kural Ötesi
2002 Komedi Dublör 6.7 47,122
2002 Komedi Dublör 7.1 22,331
2002 Komedi Dublör 3.3 20,028
2002 Komedi Dublör 4.1 4,415
2002 Komedi Dublör 4.1 1,289

Akrep Kral
2002 Aksiyon Dublör 5.5 119,447
2002 Komedi Dublör 5.3 13,156
2001 Macera Dublör 5.9 46,607

Yeni Bir Yaşam
2001 Dram Dublör 7.5 41,399

Salako Romano
2001 Komedi Dublör 4.7 11,702

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Dublör 5.7 198,581
2001 Aksiyon Dublör 5.9 263,120
2001 Aksiyon Dublör 6.1 287,385

Şeytanın Tohumları
2001 Korku Çeşitli 3.7 1,078
2001 Gerilim Dublör 5.8 1,693

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Dublör 7.8 257,661

Geyik Muhabbeti
2000 Komedi Dublör 6.5 146,072
2000 Komedi Dublör 7.3 4,941
2000 Aile Dublör 4.1 4,595
2000 Aile Dublör 7.7 12,324

Gelecek Cuma
2000 Komedi Dublör 6.1 32,738

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 238,688

Lanetli Tepe
1999 Korku Dublör 5.6 49,760

Çatlak Yönetmen
1999 Komedi Dublör 6.4 61,695

Roswell 1
1999 Dram Dublör 7.5 24,228
1999 Dram Dublör 6.8 12,075
1999 Suç Dublör 8.0 65,208

Ed TV
1999 Komedi Dublör 6.1 38,547
1999 Aksiyon Dublör 6.7 1,081

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,627

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör 8.0 57,934

Büyük Lebowski
1998 Komedi Dublör 8.1 641,298
1998 Dram Dublör 7.1 66,965

Derin Darbe
1998 Aksiyon Dublör 6.2 148,517
1998 Komedi Dublör 4.6 6,473
1997 Suç Dublör 8.7 79,233

Buz Fırtınası
1997 Dram Dublör 7.5 50,149

Çayır Köpekleri
1997 Dram Dublör 7.6 6,909

Barışçı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 50,373

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Dublör 6.7 85,627
1997 Biyografi Dublör 7.3 1,178

Kan ve sarap
1996 Gerilim Dublör 6.0 8,518

Kardeş Gibiydiler
1996 Suç Dublör 7.6 171,951
1996 Suç Dublör 8.1 545,377

Karanlıktan Önce
1996 Suç Dublör 6.6 5,807
1996 Aile Dublör 5.2 9,113
1996 Suç Dublör 5.2 397

Ilk günah
1996 Suç Dublör 6.1 7,545
1996 Dram Dublör 7.5 1,658
1995 Suç Dublör 6.9 17,567
1995 Komedi Dublör 6.2 60,516
1995 Komedi Dublör 6.2 27,105

Savaş
1994 Dram Dublör 6.7 11,106
1994 Dram Dublör 6.5 25,216

Güçlülerin Dünyası
1993 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.7 4,923
1993 Gerilim Çeşitli 4.0 227
1993 Aksiyon Çeşitli 3.7 8,269
1993 Dram Çeşitli 7.1 2,626
1990 Suç Dublör 7.7 28,443

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Dublör 5.2 5,069
Film Altyazıları
Roma (4,885) The House with a Clock in Its Walls (3,811) Venom (3,387) First Man (2,504) A Simple Favor (1,985) Lukas (1,380) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,287) Backtrace (1,185) The Predator (1,036) Bird Box (1,035)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,725) Vikings (2,940) The Flash (1,980) Arrow (1,871) The Protector (1,009) La Casa de Papel (958) Friends (902) The Big Bang Theory (783) Outlander (743) Black Mirror (739)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018