Giriş Kayıt
John Downer

John Downer


Sesler, Editör

John Downer, sesler, editör.

Pride and Prejudice (1995), Agatha Christie's Poirot (1989), Hınzır Dadı (2005), Ned Devine'i Diriltmek (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Sesler 7.1 659
2014 Komedi Sesler 6.8 282
2014 Komedi Sesler 7.4 1,401
2012 Suç Sesler 8.6 11,985
2010 Suç Sesler 7.0 402
2010 Suç Sesler    
2010 Dram Sesler    
2010 Dram Sesler    
2009 Dram Sesler    
2008 Dram Sesler 7.5 1,291

Porsuk Ağacı Cinayeti
2008 Suç Sesler    
2007 Dram Sesler 5.0 171
2007 Suç Sesler 7.3 866
2007 Suç Sesler 7.3 833

Bayan Potter
2006 Biyografi Sesler 7.0 25,621
2006 Suç Sesler 8.0 8,356

Hınzır Dadı
2005 Komedi Sesler 6.8 28,938
2005 Suç Sesler 7.0 711
2004 Dram Sesler 7.3 1,124
2004 Suç Sesler 7.8 4,137
2004 Suç Sesler 7.0 1,368
2004 Komedi Sesler 8.3 9,321
2004 Suç Sesler 7.6 138
2004 Dram Sesler 6.5 253

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 Biyografi Sesler 6.9 17,513
2003 Dram Sesler 5.2 1,878
2002 Komedi Sesler 6.3 686

Corelli'nin Mandolini
2001 Dram Sesler 5.9 30,164
2001 Komedi Sesler 6.9 1,254
1999 Biyografi Sesler    

Doğu Doğudur
1999 Komedi Sesler 6.9 15,534

Ned Devine'i Diriltmek
1998 Komedi Sesler 7.3 22,888

Aşık Shakespeare
1998 Komedi Sesler 7.1 194,851

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Sesler 6.3 5,052

İyi Geceler Bay Tom
1998 Dram Sesler 7.9 3,088
1997 Gizem Sesler    

Sadık Arkadaş
1997 Biyografi Sesler 7.3 12,190
1997 Suç Sesler 7.8 18,251

Bir Daha Asla
1996 Dram Sesler 4.8 109
1996 Macera Sesler 7.0 5,576
1996 Suç Sesler 7.3 304
1995 Dram Sesler 9.0 59,383

İş Aşk Olunca
1994 Komedi Sesler 5.6 340

Siyahlı Kadın
1989 Korku Sesler    
1989 Dram Sesler 8.6 30,527
1989 Komedi Editorial Department 6.3 3,381
1987 Suç Sesler 8.1 8,012

Devrim
1985 Macera Editorial Department 5.3 5,650
1985 Komedi Editorial Department 6.4 1,561
1979 Macera Sesler 7.8 1,447
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,975) Better Call Saul (3,209) The 100 (2,011) La casa de papel (1,885) Sharp Objects (1,395) Suits (1,316) Vikings (1,049) Friends (1,031) Black Mirror (974) Westworld (861)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018