Giriş Kayıt
Linda Dowds

Linda Dowds


Makyaj

Linda Dowds, makyaj.

True Detective (2014), Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? (2003), Jakuzi Ekspres (2010), Anne (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Molly'nin Oyunu
2017 Biyografi Makyaj 7.5 85,151

O
2017 Dram Makyaj 7.4 312,605

Umut Bahçesi
2017 Biyografi Makyaj 7.0 28,130

Avcı: Kış Savaşı
2016 Aksiyon Makyaj 6.1 82,347

Kızıl Tepe
2015 Dram Makyaj 6.5 114,697
2014 Suç Makyaj 9.0 411,689

Anne
2013 Korku Makyaj 6.2 154,738
2012 Aksiyon Makyaj 7.5 9,731
2011 Suç Makyaj 5.8 21,591
2010 Dram Makyaj 7.6 12,911

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Makyaj 6.4 150,720

Koruyucu
2009 Komedi Makyaj 6.8 33,696

Kararsız
2009 Dram Makyaj 6.1 405

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Makyaj 7.5 8,385
2008 Aile Makyaj 5.6 1,649

Zeka Pırıltısı
2008 Biyografi Makyaj 7.0 15,538

Charlie İş Başında
2007 Komedi Makyaj 7.0 59,902

Hepsini Vur
2007 Aksiyon Makyaj 6.7 137,997

Yılın Başkanı
2006 Komedi Makyaj 6.2 29,868

Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Makyaj 6.5 31,029

Aşk Kupası
2005 Komedi Makyaj 6.2 39,290

Komando Dadı
2005 Aksiyon Makyaj 5.6 77,563

İhtiras Günleri
2004 Dram Makyaj 5.1 1,283

Boksun Kraliçesi
2004 Biyografi Makyaj 5.3 6,312

Kabus
2003 Dram Makyaj 4.9 19,704

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Makyaj 6.4 183,433

Kırmızı Kapının Ardında
2003 Dram Makyaj 6.7 1,361

Sakın Konuşma
2001 Suç Makyaj 6.3 44,713
2001 Dram Makyaj 6.8 2,810
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018