Giriş Kayıt
Linda Dowds

Linda Dowds


Makyaj

Linda Dowds, makyaj.

True Detective (2014), Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? (2003), Jakuzi Ekspres (2010), Anne (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Molly'nin Oyunu
2017 Biyografi Makyaj 7.5 77,320

O
2017 Dram Makyaj 7.4 297,521

Umut Bahçesi
2017 Biyografi Makyaj 7.0 27,114

Avcı: Kış Savaşı
2016 Aksiyon Makyaj 6.1 80,815

Kızıl Tepe
2015 Dram Makyaj 6.5 113,286
2014 Suç Makyaj 9.0 405,516

Anne
2013 Korku Makyaj 6.2 153,535
2012 Aksiyon Makyaj 7.5 9,560
2011 Suç Makyaj 5.8 21,484
2010 Dram Makyaj 7.6 12,821

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Makyaj 6.4 149,822

Koruyucu
2009 Komedi Makyaj 6.8 32,952

Kararsız
2009 Dram Makyaj 6.1 383

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Makyaj 7.5 8,026
2008 Aile Makyaj 5.8 6

Zeka Pırıltısı
2008 Biyografi Makyaj 7.0 14,794

Charlie İş Başında
2007 Komedi Makyaj 7.0 59,713

Hepsini Vur
2007 Aksiyon Makyaj 6.7 137,478

Yılın Başkanı
2006 Komedi Makyaj 6.2 28,308

Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Makyaj 6.5 30,886

Aşk Kupası
2005 Komedi Makyaj 6.2 39,073

Komando Dadı
2005 Aksiyon Makyaj 5.6 76,849

İhtiras Günleri
2004 Dram Makyaj 5.1 1,204

Boksun Kraliçesi
2004 Biyografi Makyaj 5.3 5,959

Kabus
2003 Dram Makyaj 4.9 19,463

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Makyaj 6.4 181,419

Kırmızı Kapının Ardında
2003 Dram Makyaj 6.8 1,321

Sakın Konuşma
2001 Suç Makyaj 6.3 44,344
2001 Dram Makyaj 6.8 2,678
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,915) Better Call Saul (3,184) The 100 (1,974) La casa de papel (1,860) Sharp Objects (1,376) Suits (1,285) Vikings (1,020) Friends (1,018) Black Mirror (954) Westworld (845)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018