Giriş Kayıt
Albena Dodeva

Albena Dodeva


Yapımcı, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Bulgaria, Bulgaristan doğumlu yapımcı, oyuncu, yapım yöneticisi.

Gerçek İsmi: Bulgaria
Doğum Yeri: Bulgaristan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Yapımcı 7.6 15
2014 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 272
2013 Dram Yapımcı 6.9 12
2012 Dram Yapımcı 7.0 33

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Oyuncu 5.8 17,330
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019