Giriş Kayıt
Joshua Dov

Joshua Dov


Oyuncu

Joshua Dov, oyuncu.

(2000) Steal This Movie (2000), (2011) Killzone 3 (2011), (2008) Unhitched (2008), (2000) Ricky 6 (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Josh Dov | J.D. Maybaum
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Narcos: Meksika
2018 Suç Oyuncu 8.6 16,357

Batı Dünyası
2016 Dram Oyuncu 8.8 317,457
2015 Suç Oyuncu 5.7 1,643
2014 Romantik Oyuncu 5.9 184
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 12,150
2011 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,346
2008 Komedi Oyuncu 5.5 816
2006 Dram Oyuncu 7.1 1,613

Amerikan Rapsodi
2001 Dram Oyuncu 6.8 3,570
2000 Biyografi Oyuncu 6.2 578
2000 Biyografi Oyuncu 6.4 2,122
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,498
Film Altyazıları
Roma (5,351) The House with a Clock in Its Walls (4,620) Venom (3,794) Bird Box (2,725) First Man (2,636) A Simple Favor (2,183) Backtrace (1,563) Lukas (1,478) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,381) The Predator (1,177)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,149) Vikings (3,754) The Flash (2,180) Arrow (2,000) Outlander (1,117) Friends (1,105) La Casa de Papel (1,103) The Protector (1,078) The Big Bang Theory (892) Black Mirror (834)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018