Giriş Kayıt
Freddy Douglas

Freddy Douglas


Oyuncu

Freddy Douglas, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Freddie Douglas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Oyuncu 5.7 486
2008 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,212
2003 Animasyon Oyuncu 7.7 1,972
2003 Suç Oyuncu 3.6 447
1997 Macera Oyuncu 7.0 12,399
1997 Macera Oyuncu 7.1 708
1996 Komedi Oyuncu 5.8 760
Dizi Altyazıları
Vikings (11,888) True Detective (5,218) The Punisher (4,881) Luther (3,156) The Big Bang Theory (2,869) Supernatural (2,861) Gotham (1,982) Project Blue Book (1,976) The Flash (1,975) The Blacklist (1,801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019