Giriş Kayıt
Joe Dougherty

Joe Dougherty (79)


Oyuncu

Joe Tapley Dougherty, 04 Kasım 1898 Missouri, ABD doğumlu oyuncu.

Berth Quakes (1938) yapımıyla biliniyor.

Joe Dougherty, 19 Nisan 1978 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Joe Tapley Dougherty
Doğum Tarihi: 04 Kasım 1898
Ölüm Tarihi: 19 Nisan 1978
Doğum Yeri: Missouri, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

80 Günde Devr-i Alem
1956 58 Macera Oyuncu 6.8 22,205

Cennetin Doğusu
1955 57 Dram Oyuncu 8.0 36,795

Bir Yıldız Doğuyor
1954 56 Dram Oyuncu 7.7 14,013
1951 53 Dram Oyuncu 7.2 1,263
1950 52 Kara Film Oyuncu 7.2 155
1949 51 Suç Oyuncu 6.9 2,727
1937 39 Animasyon Oyuncu 6.5 292
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,208) Game of Thrones (11,132) The 100 (3,331) Black Mirror (2,158) Warrior (2,077) Big Little Lies (1,561) Vikings (1,213) The Big Bang Theory (1,164) Jessica Jones (1,147) The Blacklist (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019