Giriş Kayıt
Alan Doucette

Alan Doucette


Sanat Bölümü

Alan Doucette, sanat bölümü.

Goosebumps (1995), You Stupid Man (2002), Witchblade (2000), Sister Mary Explains It All (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

O
2017 Dram Sanat Bölümü 7.4 338,098
2011 Komedi Sanat Bölümü 4.0 5,258
2009 Romantik Sanat Bölümü 5.9 342
2002 Dram Sanat Bölümü 6.6 10,956
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.8 2,279

Kalbinin Sesini Dinle
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.6 112,532
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.0 553
2000 Suç Sanat Bölümü 5.2 1,579

Drakula 2000
2000 Korku Sanat Bölümü 4.9 30,065
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 1,989
1999 Suç Sanat Bölümü 5.9 222

Zehirli Öpücük
1999 Komedi Sanat Bölümü 5.7 206
1996 Aile Sanat Bölümü 9.0 394
1995 Aile Sanat Bölümü 7.8 10,300
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019