Giriş Kayıt
Françoise Dorléac

Françoise Dorléac (25)


Oyuncu

Françoise Dorléac, 21 Mart 1942 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

Bozuk Düzen (1966), Tatlı Günler (1967), Yumuşak Ten (1964), Rio Macerası (1964) gibi yapımlarla biliniyor.

Françoise Dorléac, 26 Haziran 1967 tarihinde (25 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Mart 1942
Ölüm Tarihi: 26 Haziran 1967
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Francoise Dorleac | Françoise Dorleac
Burcu: Koç
Boyu: 1.72 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Belgesel Oyuncu 7.1 187

Milyonluk beyin
1967 25 Macera Oyuncu 6.1 4,148

Tatlı Günler
1967 25 Komedi Oyuncu 7.7 6,825

Bozuk Düzen
1966 24 Komedi Oyuncu 7.2 10,147

Cengiz Han
1965 23 Macera Oyuncu 6.0 1,785
1965 Oyuncu 9.1 23

Rio Macerası
1964 22 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,872

Yumuşak Ten
1964 22 Dram Oyuncu 7.6 5,804

Aşk Çemberi
1964 22 Dram Oyuncu 5.6 388
1964 22 Komedi Oyuncu 6.4 294
1962 20 Komedi Oyuncu 6.0 117
1962 20 Komedi Oyuncu 6.5 145
1961 19 Komedi Oyuncu 6.3 247
1961 19 Dram Oyuncu 6.2 123
Dizi Altyazıları
True Detective (3,463) The Flash (2,396) Shameless (2,092) Vikings (2,074) Star Trek: Discovery (1,749) Project Blue Book (1,677) Counterpart (1,595) Inside No. 9 (1,575) This Is Us (1,175) The Big Bang Theory (1,081)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019