Giriş Kayıt
Matt Dorff

Matt Dorff


Senarist, Yapımcı

Matt Dorff, senarist, yapımcı.

Category 7: The End of the World (2005), Lies My Mother Told Me (2005), Silent Predators (1999), Ölüm Yolcuları (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 4.7 284
2008 Dram Yapımcı
Senarist
3.6 186
2005 Aksiyon Senarist 4.5 2,933
2005 Dram Senarist 6.0 914

Ölüm Yolcuları
2000 Gerilim Senarist
Yapımcı
5.0 927
1999 Korku Senarist 4.3 1,134
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024