Giriş Kayıt
Mickey Dora

Mickey Dora (67)


Oyuncu, Dublör

Miklos S. Dora III, 11 Ağustos 1934 Budapest, Macaristan doğumlu oyuncu, dublör.

Beach Party (1963) yapımıyla biliniyor.

Mickey Dora, 03 Ocak 2002 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Miklos S. Dora III
Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1934
Ölüm Tarihi: 03 Ocak 2002
Doğum Yeri: Budapest, Macaristan
Diğer Bir İsmi: Mickey Dora Jr. | Miki Dora
Takma İsmi: The King of Malibu
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Tarihi Oyuncu 6.4 51

Plaj Günleri
1968 34 Dram Oyuncu
Dublör
5.6 191
1965 31 Komedi Oyuncu
Dublör
4.4 1,016
1965 31 Komedi Oyuncu
Dublör
5.6 2,097
1964 30 Komedi Oyuncu
Dublör
5.5 1,090
1963 29 Komedi Oyuncu 5.8 1,614
1959 25 Komedi Dublör
Çeşitli
6.7 2,627
Film Altyazıları
Ant-Man and the Wasp (3,830) Apostle (3,722) The Meg (3,308) Destination Wedding (1,346) The Spy Who Dumped Me (1,264) Deadpool 2 (1,196) UFO (1,167) 22 July (1,164) The Equalizer 2 (972) Skyscraper (967)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018