Giriş Kayıt
Simon Doonan

Simon Doonan


Oyuncu

Simon Doonan, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Diana Vreeland: The Eye Has to Travel (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Oyuncu 7.5 1,068
2009 Belgesel Oyuncu 7.0 87
2008 Oyuncu 6.8 72
2003 Game-Show Oyuncu 5.6 16,526

Sosyete Polisi
1984 Aksiyon Çeşitli 7.3 143,085
Film Altyazıları
Upgrade (6,530) Deadpool 2 (5,766) Avengers: Infinity War (3,079) Skyscraper (3,064) Tag (2,630) Adrift (2,343) Down a Dark Hall (1,828) The Endless (1,075) Ah-ga-ssi (739) Ready Player One (639)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,033) Castle Rock (2,011) The 100 (1,618) Sharp Objects (1,373) Preacher (1,215) Better Call Saul (1,100) Vikings (965) Suits (955) Westworld (940) Yellowstone (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018