Giriş Kayıt
Thomas Michael Donnelly

Thomas Michael Donnelly


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Thomas Michael Donnelly, senarist, yapımcı, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Thomas M. Donnelly | Tom Donnelly
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Suç Senarist 5.8 383
2005 Dram Senarist
Yapımcı
7.1 494
2003 Dram Yapımcı 6.9 1,017
1999 Suç Senarist 6.7 844
1991 Dram Senarist 6.0 671
1986 Suç Yönetmen
Senarist
5.6 4,013
Dizi Altyazıları
True Detective (3,429) The Flash (2,352) Shameless (2,056) Vikings (2,039) Star Trek: Discovery (1,718) Project Blue Book (1,660) Counterpart (1,572) Inside No. 9 (1,547) This Is Us (1,140) The Big Bang Theory (1,061)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019