Giriş Kayıt
Lesleh Donaldson

Lesleh Donaldson (55)


Oyuncu

Lesleh Donaldson, 07 Nisan 1964 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Öldüren Gözler (1982), (1981) Kanlı Yaş Günü (1981), (1983) Perdeler (1983), (2018) Abnormal Attraction (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Nisan 1964
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Takma İsmi: Lester
Burcu: Koç
Boyu: 1.61 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Bir Rica
2018 54 Komedi Oyuncu 6.9 74,866
2018 54 Macera Oyuncu 6.2 1,069
2017 53 Korku Oyuncu 2.9 86
2014 50 Dram Oyuncu 8.1 25
2014 50 Fantastik Oyuncu 4.6 135

Perdeler
1983 19 Suç Oyuncu 5.7 3,289

Öldüren Gözler
1982 18 Korku Oyuncu 4.5 981

Kanlı Yaş Günü
1981 17 Korku Oyuncu 6.1 7,169
1979 15 Suç Oyuncu 5.2 309
1979 15 Dram Oyuncu 5.9 651
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,174) This Is Us (2,907) Star Trek: Discovery (2,468) American Gods (2,211) Gotham (1,960) The Flash (1,549) Vikings (1,492) The OA (1,121) The Blacklist (1,045) Arrow (864)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019