Giriş Kayıt
Ron Donachie

Ron Donachie (62)


Oyuncu

Ronald Eaglesham Porter, 26 Nisan 1956 Dundee, Tayside, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Sunset Song (2015), (2011) Blitz (2011), (2008) Max Manus (2008), (2014) Tatilde Ne Yaptık (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ronald Eaglesham Porter
Doğum Tarihi: 26 Nisan 1956
Doğum Yeri: Dundee, Tayside, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Tom Donachie
Burcu: Boğa
Boyu: 1.78 m
7.5 (2 Oy)
  • Currently 150/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Haydut Kral
2018 62 Aksiyon Oyuncu 7.0 39,830
2017 Aksiyon Oyuncu 7.4 87
2017 Suç Oyuncu 6.9 2,824
2015 59 Dram Oyuncu 6.4 2,866

Tatilde Ne Yaptık
2014 58 Komedi Oyuncu 6.9 16,661

Pislik
2013 57 Komedi Oyuncu 7.1 91,938
2013 57 Dram Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.9 867
2012 Komedi Oyuncu 7.1 171
2011 Gerilim Oyuncu 7.4 739

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 9.5 1,410,519
2011 55 Aksiyon Oyuncu 6.2 76,396
2010 Dram Oyuncu 5.8 1,181
2008 52 Aksiyon Oyuncu 7.3 24,667

Daisy'nin Dehşeti
2008 52 Dram Oyuncu 5.1 1,230

Kader Taşı
2008 52 Macera Oyuncu 6.8 3,393

Gelin Benim Olacak
2008 52 Komedi Oyuncu 5.9 62,289

Uçan İskoç
2006 50 Dram Oyuncu 7.1 4,788
2006 50 Dram Oyuncu 7.3 403
2006 Dram Oyuncu 7.3 2,409

Erkek Erkeğe
2005 49 Dram Oyuncu 6.5 1,904
2005 49 Suç Oyuncu 7.5 117
2005 49 Dram Oyuncu 6.5 212
2005 49 Suç Oyuncu 7.1 106
2003 Dram Oyuncu 7.8 38
2002 46 Dram Oyuncu 5.6 286
2002 46 Macera Oyuncu 7.7 2,400
2000 Suç Oyuncu 7.5 1,320

Zafer Vuruşu
2000 44 Dram Oyuncu 6.3 1,998

Güzel Şeyler
2000 44 Komedi Oyuncu 5.9 3,303
2000 Dram Oyuncu 5.1 914
1999 43 Komedi Oyuncu 6.2 1,226

Titanik
1997 41 Dram Oyuncu 7.8 937,118

Vahşi Yaratıklar
1997 41 Komedi Oyuncu 6.4 21,555
1996 Suç Oyuncu 7.8 4,402

Ormanın Kitabı
1994 38 Macera Oyuncu 6.0 14,910
1988 Komedi Oyuncu 7.6 1,068
1988 32 Dram Oyuncu 5.8 326
1987 31 Suç Oyuncu 6.3 2,317
1987 Komedi Oyuncu 8.1 238
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,168
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,406
1984 28 Komedi Oyuncu 6.9 1,487
1983 27 Dram Oyuncu 7.0 231
1983 Suç Oyuncu 7.2 1,098
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,261
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019