Giriş Kayıt
Oliver Dommenget

Oliver Dommenget


Yönetmen, Senarist

Oliver Dommenget, Berlin, Almanya doğumlu yönetmen, senarist.

Doğum Yeri: Berlin, Almanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 6.5 178
2016 Biyografi Yönetmen 6.9 1,475
2015 Suç Yönetmen 7.4 9
2014 Komedi Yönetmen 7.0 55
2013 Komedi Yönetmen 5.1 45
2012 Dram Yönetmen 5.9 60
2012 Komedi Yönetmen 6.5 50
2009 Dram Yönetmen 6.9 90
2008 Dram Yönetmen 6.1 286
2007 Komedi Yönetmen 6.5 113
2004 Suç Yönetmen 5.6 111
2004 Aile Yönetmen 6.6 48
2004 Dram Yönetmen 5.0 96
2003 Suç Yönetmen 5.2 117
2002 Aile Senarist
Yönetmen
Çeşitli
6.2 183
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019