Giriş Kayıt
Yves Domenjoud

Yves Domenjoud


Özel Efekt, Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Oyuncu

Yves Domenjoud, Özel efekt, sanat bölümü, görsel efekt, oyuncu.

Aşk (2012), Belalı Tanık (2013), Şarküteri (1991), Kayıp Nişanlı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Özel Efekt 4.0 227
2017 Dram Özel Efekt 6.3 193
2017 Komedi Özel Efekt 6.1 2,693
2016 Komedi Özel Efekt 5.7 1,505
2016 Suç Görsel Efekt
Özel Efekt
7.4 6,309
2016 Komedi Özel Efekt 6.0 3,159
2016 Komedi Özel Efekt 6.0 591

Prensim
2015 Dram Özel Efekt 7.1 8,581
2015 Özel Efekt 7.2 1,580
2015 Özel Efekt 5.9 640
2015 Komedi Özel Efekt 5.1 391
2015 Kısa Metraj Özel Efekt 8.2 9
2014 Özel Efekt    
2014 Dram Özel Efekt 5.1 714
2014 Özel Efekt 5.6 48
2014 Komedi Özel Efekt 4.5 281
2014 Gerilim Özel Efekt 5.5 236
2014 Komedi Özel Efekt 6.0 4,899
2013 Özel Efekt 5.9 265

Belalı Tanık
2013 Komedi Özel Efekt 6.3 99,556
2013 Özel Efekt 5.5 98

It Happened In Saint Tropez
2013 Komedi Özel Efekt 5.4 686
2013 Komedi Özel Efekt 5.7 11,098

Aşk
2012 Dram Özel Efekt 7.9 81,895
2012 Dram Özel Efekt 5.9 240
2012 Suç Özel Efekt 5.5 430

Kano
2012 Dram Özel Efekt 6.7 286

Uzun Kuyruk
2012 Macera Özel Efekt 5.5 2,624
2012 Aksiyon Özel Efekt 5.7 859
2011 Komedi Özel Efekt 4.3 113

Tuzak
2011 Aksiyon Özel Efekt 6.4 2,615
2011 Komedi Özel Efekt 4.7 600
2011 Komedi Özel Efekt 3.9 563
2010 Komedi Özel Efekt 6.3 10,046

Bizim de Günümüz Gelecek
2010 Dram Özel Efekt 6.2 3,014

Adele'nin Olağanüstü Maceraları
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.3 17,468

İki Dünyanın Savaşı
2010 Macera Özel Efekt 5.5 6,123

Kanunsuzlar
2010 Suç Özel Efekt 6.6 3,008

Arthur: Maltazar'ın İntikamı
2009 Animasyon Özel Efekt 5.3 5,541

Micmacs
2009 Komedi Özel Efekt 7.2 24,585
2009 Dram Özel Efekt 6.0 76

Sevdiğim Biri
2009 Dram Özel Efekt 6.6 1,023
2008 Komedi Özel Efekt 4.7 612
2008 Komedi Özel Efekt 5.9 495

Kahkaha
2008 Komedi Özel Efekt 6.3 6,658
2008 Dram Özel Efekt 6.6 2,323
2008 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.9 5,110

Tehlikeli Kadınlar
2008 Dram Özel Efekt 6.8 5,890

Asteriks Olimpiyat Oyunları'nda
2008 Macera Özel Efekt 5.1 23,492

Welcome to the Sticks
2008 Komedi Özel Efekt 7.1 30,992

Anahtar
2007 Gerilim Özel Efekt 5.7 523
2007 Macera Özel Efekt 5.2 196

Suç İmparatorluğu
2007 Suç Özel Efekt 5.6 1,210

Kimseye Söyleme
2006 Suç Özel Efekt 7.5 44,792

Arthur ile Minimoylar
2006 Macera Özel Efekt 6.0 29,229

Taş Meclisi
2006 Macera Özel Efekt 4.8 1,950
2006 Komedi Özel Efekt 5.5 988

İsimsiz Kahramanlar
2006 Dram Özel Efekt 7.1 12,219

Cehennem
2005 Dram Özel Efekt 6.9 2,144
2005 Komedi Özel Efekt 6.7 506

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Özel Efekt 7.7 67,092
2004 Macera Özel Efekt 5.5 1,232
2004 Komedi Özel Efekt 5.8 10,203

Herkes Kendi Yoluna
2003 Komedi Özel Efekt 6.9 4,313
2003 Komedi Özel Efekt 5.8 501

Gizli Tarikat
2003 Korku Özel Efekt 3.3 585

Asteriks Ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra
2002 Macera Özel Efekt
Oyuncu
6.6 42,733

Şans Topu
2002 Macera Özel Efekt 6.0 3,926
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.5 18,341

Her Gün Başka Bir Bela
2001 Korku Özel Efekt 6.0 6,150
2001 Komedi Özel Efekt 5.6 1,621
2001 Komedi Özel Efekt 8.3 626,985
2000 Biyografi Özel Efekt 6.6 6,353

Asteriks Ve Oburiks Sezar'a Karşı
1999 Macera Özel Efekt 5.9 30,519

Gülünç İlişkiler
1996 Komedi Özel Efekt 7.5 6,364

Apartman
1996 Dram Özel Efekt 7.6 11,592

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 Fantastik Özel Efekt 7.6 60,337
1993 Dram Özel Efekt 6.5 9,542

Mutant Harekatı
1993 Aksiyon Özel Efekt 6.5 3,789
1992 Komedi Sanat Bölümü 6.4 468

İskoçyalı
1992 Aksiyon Özel Efekt 7.3 11,525
1992 Dram Özel Efekt 6.1 390

Şarküteri
1991 Komedi Özel Efekt
Sanat Bölümü
7.7 72,701
1991 Dram Sanat Bölümü 6.2 260
1990 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 19,992
1990 Komedi Sanat Bölümü 7.2 968

Berberin Kocası
1990 Komedi Sanat Bölümü 7.4 7,544
1989 Komedi Sanat Bölümü 6.0 355
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,470) The Sinner (2,246) Shameless (1,518) La Casa de Papel (1,504) Castle Rock (1,492) A Discovery of Witches (1,411) Bodyguard (1,400) Suits (1,379) The 100 (1,337) Fear the Walking Dead (1,106)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018