Giriş Kayıt
Yves Domenjoud

Yves Domenjoud


Özel Efekt, Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Oyuncu

Yves Domenjoud, Özel efekt, sanat bölümü, görsel efekt, oyuncu.

Aşk (2012), Belalı Tanık (2013), Şarküteri (1991), Kayıp Nişanlı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Özel Efekt 4.2 374
2017 Dram Özel Efekt 6.3 247
2017 Komedi Özel Efekt 6.0 2,826
2016 Komedi Özel Efekt 5.7 1,682
2016 Suç Görsel Efekt
Özel Efekt
7.4 6,528
2016 Komedi Özel Efekt 6.0 3,376
2016 Komedi Özel Efekt 6.1 637

Prensim
2015 Dram Özel Efekt 7.1 8,833
2015 Özel Efekt 7.3 1,685
2015 Özel Efekt 5.9 660
2015 Komedi Özel Efekt 5.0 399
2015 Kısa Metraj Özel Efekt 7.1 29
2014 Özel Efekt 5.8 570
2014 Dram Özel Efekt 5.0 1,139
2014 Özel Efekt 5.8 81
2014 Komedi Özel Efekt 4.6 332
2014 Gerilim Özel Efekt 5.5 292
2014 Komedi Özel Efekt 6.0 6,615
2013 Özel Efekt 5.9 319

Belalı Tanık
2013 Komedi Özel Efekt 6.3 100,595
2013 Özel Efekt 5.5 110

It Happened In Saint Tropez
2013 Komedi Özel Efekt 5.5 823
2013 Komedi Özel Efekt 5.7 11,491

Aşk
2012 Dram Özel Efekt 7.9 82,845
2012 Dram Özel Efekt 6.0 286
2012 Suç Özel Efekt 5.4 473

Kano
2012 Dram Özel Efekt 6.7 331

Uzun Kuyruk
2012 Macera Özel Efekt 5.5 3,094
2012 Aksiyon Özel Efekt 5.7 981
2011 Komedi Özel Efekt 4.2 159

Tuzak
2011 Aksiyon Özel Efekt 6.3 2,995
2011 Komedi Özel Efekt 4.6 705
2011 Komedi Özel Efekt 3.9 654
2010 Komedi Özel Efekt 6.4 11,757

Bizim de Günümüz Gelecek
2010 Dram Özel Efekt 6.2 3,430

Adele'nin Olağanüstü Maceraları
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.3 18,124

İki Dünyanın Savaşı
2010 Macera Özel Efekt 5.5 6,905

Kanunsuzlar
2010 Suç Özel Efekt 6.6 3,352

Arthur: Maltazar'ın İntikamı
2009 Animasyon Özel Efekt 5.3 6,882

Micmacs
2009 Komedi Özel Efekt 7.2 27,134
2009 Dram Özel Efekt 5.9 79

Sevdiğim Biri
2009 Dram Özel Efekt 6.6 1,115
2008 Komedi Özel Efekt 4.6 681
2008 Komedi Özel Efekt 5.9 511

Kahkaha
2008 Komedi Özel Efekt 6.3 7,579
2008 Dram Özel Efekt 6.6 2,532
2008 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.9 5,440

Tehlikeli Kadınlar
2008 Dram Özel Efekt 6.8 6,364

Asteriks Olimpiyat Oyunları'nda
2008 Macera Özel Efekt 5.1 24,219

Welcome to the Sticks
2008 Komedi Özel Efekt 7.1 35,667

Anahtar
2007 Gerilim Özel Efekt 5.6 578
2007 Macera Özel Efekt 5.1 218

Suç İmparatorluğu
2007 Suç Özel Efekt 5.6 1,321

Kimseye Söyleme
2006 Suç Özel Efekt 7.5 45,359

Arthur ile Minimoylar
2006 Macera Özel Efekt 6.0 29,549

Taş Meclisi
2006 Macera Özel Efekt 4.8 2,119
2006 Komedi Özel Efekt 5.5 1,189

İsimsiz Kahramanlar
2006 Dram Özel Efekt 7.1 13,156

Cehennem
2005 Dram Özel Efekt 6.9 2,273
2005 Komedi Özel Efekt 6.7 539

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Özel Efekt 7.7 67,457
2004 Macera Özel Efekt 5.4 1,303
2004 Komedi Özel Efekt 5.8 11,733

Herkes Kendi Yoluna
2003 Komedi Özel Efekt 6.9 4,547
2003 Komedi Özel Efekt 5.8 529

Gizli Tarikat
2003 Korku Özel Efekt 3.3 624

Asteriks Ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra
2002 Macera Özel Efekt
Oyuncu
6.6 43,440

Şans Topu
2002 Macera Özel Efekt 6.0 4,372
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.5 19,744

Her Gün Başka Bir Bela
2001 Korku Özel Efekt 6.0 6,270
2001 Komedi Özel Efekt 5.6 1,876
2001 Komedi Özel Efekt 8.3 634,570
2000 Biyografi Özel Efekt 6.6 6,885

Asteriks Ve Oburiks Sezar'a Karşı
1999 Macera Özel Efekt 5.9 35,287

Gülünç İlişkiler
1996 Komedi Özel Efekt 7.5 6,611

Apartman
1996 Dram Özel Efekt 7.5 12,583

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 Fantastik Özel Efekt 7.6 60,724
1993 Dram Özel Efekt 6.5 10,848

Mutant Harekatı
1993 Aksiyon Özel Efekt 6.5 4,379
1992 Komedi Sanat Bölümü 6.4 597

İskoçyalı
1992 Aksiyon Özel Efekt 7.3 11,758
1992 Dram Özel Efekt 6.2 438

Şarküteri
1991 Komedi Özel Efekt
Sanat Bölümü
7.7 73,782
1991 Dram Sanat Bölümü 6.2 281
1990 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 20,265
1990 Komedi Sanat Bölümü 7.1 1,079

Berberin Kocası
1990 Komedi Sanat Bölümü 7.4 8,107
1989 Komedi Sanat Bölümü 6.1 405
Dizi Altyazıları
Vikings (6,651) Supernatural (2,020) Titans (1,663) Outlander (1,464) The Big Bang Theory (1,287) Friends (1,000) The Flash (921) La Casa de Papel (845) Arrow (820) Black Mirror (681)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018