Giriş Kayıt
Pat Domenico

Pat Domenico


Özel Efekt

Pat Domenico, Özel efekt.

Ucuz Roman (1994), Rezervuar Köpekleri (1992), Alev Kapanı (1991), Oyuncaklar (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ucuz Roman
1994 Suç Özel Efekt 8.9 1,605,739
1993 Aksiyon Özel Efekt 5.4 4,808

Rezervuar Köpekleri
1992 Suç Özel Efekt 8.3 806,541

Oyuncaklar
1992 Komedi Özel Efekt 5.0 28,922
1991 Komedi Özel Efekt 6.3 4,720

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Özel Efekt 6.7 65,299

Parador Üzerinde Ay
1988 Komedi Özel Efekt 5.9 5,040

Kedi Kız
1982 Dram Özel Efekt 6.1 17,088
Dizi Altyazıları
True Detective (6,970) Shameless (3,354) Vikings (2,715) Inside No. 9 (1,923) Shooter (1,599) Gotham (1,476) The Umbrella Academy (1,109) The Blacklist (1,045) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019