Giriş Kayıt
Marvin Dolgay

Marvin Dolgay


Müzisyen, Müzisyen

Marvin Dolgay, müzisyen, müzisyen.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Dram Müzik 7.2 239
1996 Animasyon Müzik 5.4 11
1988 Dram Müzik
Müzik
   
1988 Dram Müzik
Müzik
   
1988 Dram Müzik
Müzik
   
1988 Dram Müzik
Müzik
   
1988 Dram Müzik
Müzik
   
1988 Dram Müzik
Müzik
   

Cennet
1982 Macera Müzik 4.9 2,173
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018