Giriş Kayıt
Robert J. Doherty

Robert J. Doherty


Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Robert J. Doherty, yönetmen asistanı, yönetmen, yapımcı, yapım yöneticisi.

Savaş Oyunları (1983), Zaman Zaman İçinde (1979), Mommie Dearest (1981), Dreamscape (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Doherty | Robert Doherty
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Suç Yönetmen
Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.7 14,268
1987 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.4 10,081
1986 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 5,671
1985 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 9,103
1984 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 374
1984 Macera Yönetmen Asistanı 6.3 17,000
1983 Macera Yönetmen Asistanı 7.0 3,249

Savaş Oyunları
1983 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 7.1 101,617
1982 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 964
1982 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 3,017
1981 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.6 16,670
1980 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 443
1980 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 5,751

Zaman Zaman İçinde
1979 Macera Yönetmen Asistanı 7.1 18,995
1974 Suç Yönetmen Asistanı 8.2 9,393
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022