Giriş Kayıt
Jerald Doerr

Jerald Doerr


Görsel Efekt

Jerald Doerr, görsel efekt.

Mortal Kombat: Conquest (1998), Gün Batımından Şafağa 3 (1999), (2001) Sessiz Ve Derinden (2001), (1998) Ne Yaptığını Hala Biliyorum (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Balistik
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 17,995

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Görsel Efekt 6.9 139,482
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 411

Gün Batımından Şafağa 3
1999 Korku Görsel Efekt 4.8 10,136
1999 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.5 1,820

Karanlıklar Lordu
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 10,516
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 3,712

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Görsel Efekt 4.6 62,686
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019