Giriş Kayıt
Jerald Doerr

Jerald Doerr


Görsel Efekt

Jerald Doerr, görsel efekt.

Mortal Kombat: Conquest (1998), Gün Batımından Şafağa 3 (1999), (2001) Sessiz Ve Derinden (2001), (1998) Ne Yaptığını Hala Biliyorum (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Balistik
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 17,857

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Görsel Efekt 6.9 138,461
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 407

Gün Batımından Şafağa 3
1999 Korku Görsel Efekt 4.8 10,037
1999 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.5 1,807

Karanlıklar Lordu
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 10,426
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 3,664

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Görsel Efekt 4.6 62,075
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,160) Supernatural (3,129) Titans (2,206) Better Call Saul (1,259) La Casa de Papel (1,189) Outlander (1,158) The Gifted (1,149) Legends of Tomorrow (1,128) Doctor Who (997) Supergirl (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018