Giriş Kayıt
Pete Docter

Pete Docter (54)


Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Peter Hans Docter, 09 Ekim 1968 Bloomington, Minnesota, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu, senarist.

Gerçek İsmi: Peter Hans Docter
Doğum Tarihi: 09 Ekim 1968
Doğum Yeri: Bloomington, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: Peter Docter
Burcu: Terazi
Boyu: 1.93 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Yapımcı    
2022 Animasyon Yapımcı 7.6 50

Kırmızı
2022 54 Animasyon Yapımcı 7.0 119,097

Işıkyılı
2022 54 Animasyon Senarist
Yapımcı
5.5 54,848
2021 53 Belgesel Oyuncu 7.5 110
2021 53 Belgesel Oyuncu    
2021 Animasyon Senarist
Yapımcı
   
2021 Animasyon Senarist 7.0 7,252
2021 Müzik Oyuncu 3.5 949
2021 Animasyon Yapımcı 7.2 188

Luka
2021 53 Animasyon Yapımcı 7.6 22,651
2021 53 Animasyon Yapımcı 7.4 81

Hadi Gidelim
2020 52 Animasyon Yapımcı 7.4 149,578
2020 52 Belgesel Oyuncu    
2020 Animasyon Yapımcı 7.0 186
2020 52 Animasyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
8.0 327,964

Oyuncak Hikayesi 4
2019 51 Animasyon Senarist
Yapımcı
7.7 250,600
2018 50 Animasyon Yapımcı 7.5 29,894
2017 49 Animasyon Yapımcı 7.8 7,778
2016 48 Animasyon 8.3 29,759
2016 Oyuncu 6.4 2,168
2016 Komedi Oyuncu 7.0 943
2015 47 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
7.4 8,161
2015 47 Animasyon 6.8 5,222

Ters Yüz
2015 47 Animasyon Oyuncu
Senarist
Yönetmen
8.2 710,998
2014 46 Animasyon 7.2 17,941
2014 46 Animasyon Yapımcı
Senarist
7.0 3,090

Zamanın Unuttuğu Oyuncak Hikayesi
2014 46 Animasyon 7.1 12,018

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 45 Animasyon Yapımcı
Çeşitli
7.2 360,649
2013 45 Animasyon 7.5 10,444

Cesur
2012 44 Animasyon Çeşitli
Yapımcı
7.1 412,377
2011 43 Animasyon 7.9 16,070

Oyuncak Hikayesi 3
2010 42 Animasyon Çeşitli 8.3 833,983
2010 Yönetmen
Oyuncu
6.7 1,798
2009 41 Animasyon Yapımcı 6.0 2,540
2009 41 Animasyon Yapımcı 7.0 6,793

Yukarı Bak
2009 41 Animasyon Oyuncu
Senarist
Yönetmen
8.3 1,040,247
2009 41 Animasyon 8.1 22,267
2009 Oyuncu 7.8 2,379

Vol. İ
2008 40 Animasyon Oyuncu
Senarist
8.4 1,111,634
2008 40 Animasyon 8.3 24,699
2007 39 Belgesel Oyuncu 7.7 6,737
2005 Belgesel Oyuncu 7.0 162

Yürüyen Şato
2004 36 Animasyon Çeşitli 8.2 394,513

İnanılmaz Aile
2004 36 Animasyon Oyuncu 8.0 735,338
2003 35 Animasyon 6.9 14,162
2002 34 Animasyon Senarist
Yönetmen
7.0 14,189

Sevimli Canavarlar
2001 33 Animasyon Oyuncu
Senarist
Yönetmen
8.1 906,388

Oyuncak Hikayesi 2
1999 31 Animasyon Senarist 7.9 580,795

Bir Böceğin Hayatı
1998 30 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 294,005

Geri'nin Oyunu
1997 29 Animasyon Animasyon 7.8 25,577

Oyuncak Hikayesi
1995 27 Animasyon Animasyon
Senarist
8.3 990,242
1991 News Oyuncu 6.9 310
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022