Giriş Kayıt
Docky

Docky


Oyuncu

Docky, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: The Artist Formerly Known As Docky
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şıpsevdi
2007 Komedi Oyuncu 5.8 80,112

Aşk Kupası
2005 Komedi Oyuncu 6.2 40,087

Takıldım Sana
2003 Komedi Oyuncu 5.8 48,831

Alçak Adam
2001 Komedi Oyuncu 5.9 120,791
2001 Animasyon Oyuncu 6.3 29,684

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Oyuncu 6.6 209,462

Ah Mary Vah Mary
1998 Komedi Oyuncu 7.1 274,651

Raptiye
1996 Komedi Oyuncu 6.9 71,703
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,477) Chernobyl (39,146) The Big Bang Theory (4,338) The 100 (3,486) Killing Eve (2,944) The Blacklist (2,172) Vikings (1,686) Breaking Bad (1,526) Friends (1,229) The Flash (1,126)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019