Giriş Kayıt
Emilia Dobrin

Emilia Dobrin (70)


Oyuncu

Emilia Dobrin, 01 Ağustos 1948 Valenii de Munte, Romanya doğumlu oyuncu.

Japon Köpeği (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ağustos 1948
Doğum Yeri: Valenii de Munte, Romanya
Diğer Bir İsmi: Emilia Dobrin-Besoiu
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 65 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 32

Japon Köpeği
2013 65 Dram Oyuncu 6.8 400
2010 62 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 79
2002 54 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,002
2002 54 Dram Oyuncu 7.5 475
1989 41 Oyuncu 7.7 160
1986 38 Dram Oyuncu 6.7 257
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019