Giriş Kayıt
Paraskeva Djukelova

Paraskeva Djukelova (48)


Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Paraskeva Djukelova, 14 Kasım 1970 Panagyurishte, Bulgaristan doğumlu oyuncu, oyuncu yönetmeni.

İzbe (2006), Sadilishteto (2014), (2001) Druidler (2001), (2017) Heights (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Kasım 1970
Doğum Yeri: Panagyurishte, Bulgaristan
Diğer Bir İsmi: Paraskeva Jukelova
Takma İsmi: Patzi
Burcu: Akrep
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 47 Komedi Oyuncu 7.9 1,172
2014 44 Dram Oyuncu 7.4 860
2008 38 Belgesel Oyuncu Yönetmeni 6.6 113

İzbe
2006 36 Korku Oyuncu 5.6 11,955
2006 Suç Oyuncu 5.7 18
2005 Dram Oyuncu 3.3 740
2005 35 Gerilim Oyuncu 6.0 799
2004 34 Gerilim Oyuncu 6.4 925
2004 34 Dram Oyuncu 6.6 101
2003 33 Aksiyon Oyuncu 2.7 480

Adım David
2003 33 Dram Oyuncu 7.3 6,854
2002 32 Dram Oyuncu 6.0 107

Druidler
2001 31 Macera Oyuncu 2.7 4,824
1993 23 Dram Oyuncu 7.2 154
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019