Giriş Kayıt
Omid Djalili

Omid Djalili (53)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Omid Djalili, 30 Eylül 1965 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Modigliani (2004), The Infidel (2010), My Family and Other Animals (2005), Sky Captain ve Yarının Dünyası (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Eylül 1965
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Omid Djalki
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fındıkkıran ve Dört Diyar
2018 53 Macera Oyuncu    

Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz
2018 53 Komedi Oyuncu 7.2 31,443
2016 51 Komedi Oyuncu 4.7 210
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,604

Kuzular Firarda
2015 50 Animasyon Oyuncu 7.4 29,969
2015 50 Aile Oyuncu 5.6 516
2015 Dram Oyuncu 7.5 2,119
2015 50 Belgesel Oyuncu    
2014 49 Belgesel Yapımcı 7.4 169
2013 Dram Oyuncu 5.4 379
2011 46 Komedi Oyuncu 3.5 772
2011 Komedi Oyuncu 3.5 329

Sevimli Hayvanlar
2010 45 Animasyon Oyuncu 4.9 4,646
2010 45 Belgesel Oyuncu    
2010 45 Komedi Oyuncu 4.4 66,727
2010 45 Belgesel Oyuncu 7.9 69
2010 45 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.4 5,719

Bağımlılık
2010 45 Biyografi Oyuncu 6.4 6,219
2009 44 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,464
2009 Suç Oyuncu 9.4 914
2009 Aksiyon Oyuncu 7.0 62
2008 43 Komedi Oyuncu 3.8 46,437

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 42 Aksiyon Oyuncu 7.1 537,977

Orman Çetesi
2006 41 Animasyon Oyuncu 6.7 142,513

Uzaylı Otopsisi
2006 41 Komedi Oyuncu 5.8 6,590
2005 40 Macera Oyuncu 6.5 48,330
2005 40 Komedi Oyuncu 7.5 1,262
2005 Komedi Oyuncu
Senarist
8.4 310

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 39 Aksiyon Oyuncu 6.1 77,360
2004 Komedi Oyuncu 7.8 388
2004 39 Biyografi Oyuncu 7.4 8,495
2004 39 Komedi Oyuncu 5.6 4,152
2004 39 Aksiyon Oyuncu 7.3 61
2003 Belgesel Oyuncu 6.7 70
2002 37 Komedi Oyuncu 6.5 1,529

Casus Oyunu
2001 36 Aksiyon Oyuncu 7.1 131,878

Sıradışı Sanıklar
2001 36 Komedi Oyuncu 6.5 32,467

Gladyatör
2000 35 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,154,079
2000 35 Macera Oyuncu    

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 34 Aksiyon Oyuncu 6.4 171,267

Aşk Engel Tanımaz
1999 34 Komedi Oyuncu 7.1 233,842

Mumya
1999 34 Aksiyon Oyuncu 7.0 355,217
1999 Biyografi Oyuncu    
1990 Komedi Oyuncu 8.1 3,430
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,287) Shameless (2,031) Fear the Walking Dead (1,713) Suits (1,483) Castle Rock (1,366) La Casa de Papel (1,235) Bodyguard (1,224) Mayans M.C. (1,083) The 100 (1,052) Vikings (826)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018