Giriş Kayıt
Omid Djalili

Omid Djalili (53)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Omid Djalili, 30 Eylül 1965 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Modigliani (2004), The Infidel (2010), My Family and Other Animals (2005), Sky Captain ve Yarının Dünyası (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Eylül 1965
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Omid Djalki
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 7.9 70

Fındıkkıran ve Dört Diyar
2018 53 Macera Oyuncu 5.5 17,141
2018 Komedi Oyuncu    

Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz
2018 53 Komedi Oyuncu 6.8 56,544
2016 51 Komedi Oyuncu 4.8 249
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,887

Kuzular Firarda
2015 50 Animasyon Oyuncu 7.4 32,601
2015 50 Aile Oyuncu 5.4 915
2015 Dram Oyuncu 7.6 2,373
2015 50 Belgesel Oyuncu 6.8 294
2014 49 Belgesel Yapımcı 6.7 333
2013 Dram Oyuncu 5.5 484
2011 46 Komedi Oyuncu 3.5 799
2011 Komedi Oyuncu 3.5 348

Sevimli Hayvanlar
2010 45 Animasyon Oyuncu 4.9 5,311
2010 45 Belgesel Oyuncu    
2010 45 Komedi Oyuncu 4.4 68,701
2010 45 Belgesel Oyuncu 7.0 135
2010 45 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.4 6,112

Bağımlılık
2010 45 Biyografi Oyuncu 6.4 6,654
2009 44 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,820
2009 Suç Oyuncu 8.6 3,325
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 118
2008 43 Komedi Oyuncu 3.8 47,502

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 42 Aksiyon Oyuncu 7.1 552,882

Orman Çetesi
2006 41 Animasyon Oyuncu 6.7 146,557

Uzaylı Otopsisi
2006 41 Komedi Oyuncu 5.8 6,965
2005 40 Macera Oyuncu 6.5 49,215
2005 40 Komedi Oyuncu 7.5 1,520
2005 Komedi Oyuncu
Senarist
8.3 419

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 39 Aksiyon Oyuncu 6.1 78,462
2004 Komedi Oyuncu 7.7 499
2004 39 Biyografi Oyuncu 7.4 9,991
2004 39 Komedi Oyuncu 5.6 4,375
2004 39 Aksiyon Oyuncu 7.3 62
2003 Belgesel Oyuncu 6.8 80
2002 37 Komedi Oyuncu 6.5 1,554

Casus Oyunu
2001 36 Aksiyon Oyuncu 7.1 134,583

Sıradışı Sanıklar
2001 36 Komedi Oyuncu 6.5 33,178

Gladyatör
2000 35 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,199,576
2000 35 Macera Oyuncu 6.0 4,514

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 34 Aksiyon Oyuncu 6.4 175,243

Aşk Engel Tanımaz
1999 34 Komedi Oyuncu 7.1 243,126
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 888

Mumya
1999 34 Aksiyon Oyuncu 7.0 364,901
1999 Biyografi Oyuncu 6.6 3,565
1990 Komedi Oyuncu 8.0 3,917
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (72,069) Supernatural (3,730) Star Trek: Discovery (2,615) The Flash (2,331) The Big Bang Theory (2,029) Into the Badlands (1,808) Arrow (1,668) Vikings (1,517) This Is Us (1,399) American Gods (1,343)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019