Giriş Kayıt
Anne Dixon

Anne Dixon


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Anne Dixon, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Bilinmeyen Yol (2002), Lost Girl (2010), Anne (2017), Rookie Blue (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.4 15,628
2016 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.5 830
2016 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.3 666
2016 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 5.3 4,722
2015 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.9 7,134
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.7 135
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 3.6 469

Aşkta Yanlış Yoktur
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.1 9,007
2011 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.7 2,430
2010 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.7 26,970
2010 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.7 15,418

Onüç
2008 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.7 6,422
2008 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.2 274

Bölük Pörçük Yaşamlar
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 2,226
2006 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 5.8 1,515

Aşkın Işıkları
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.8 1,587
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.5 5,578
2002 Romantik Kostüm Bölümü
Kostüm Tasarımcısı
6.0 2,395
2002 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.0 243

Bilinmeyen Yol
2002 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.7 27,699
2001 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 1,430
2000 Dram 6.0 8,772
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019