Giriş Kayıt
A.J. Dix

A.J. Dix


Yapımcı

A.J. Dix, yapımcı.

Şanslı Slevin (2006), Sarışın Bomba (2017), Tutku Günlükleri (2011), Sesini Duyur (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: AJ Dix
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 7.0 22,861
2018 Aksiyon Yapımcı 6.1 15,348

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Yapımcı 6.7 134,448
2016 Biyografi Yapımcı 6.6 9,754

Karanlık Yerler
2015 Dram Yapımcı 6.2 36,377

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Yapımcı 6.2 93,027

Kelebek Etkisi 3
2009 Suç Yapımcı 5.6 17,029

Uyurgezer
2008 Dram Yapımcı 6.2 4,954

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Yapımcı 4.5 10,202

Kelebek Etkisi 2
2006 Korku Yapımcı 4.4 30,820

Şanslı Slevin
2006 Suç Yapımcı 7.8 283,450

Sesini Duyur
2004 Aile Yapımcı 5.9 24,751

Kelebek Etkisi
2004 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.7 406,161
2003 Belgesel Yapımcı 2.7 3,618
2002 Komedi Yapımcı 6.2 4,006
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,922) Shameless (3,833) Bodyguard (2,399) Castle Rock (2,016) The First (1,601) Fear the Walking Dead (1,523) The 100 (1,163) La Casa de Papel (1,134) Suits (987) Friends (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018