Giriş Kayıt
Harry Ditson

Harry Ditson


Oyuncu

Harry Ditson, oyuncu.

Oltada Balık Çantada Keklik (1997), Archangel (2005), Aktarıcı (1982), Whistle (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Harry Ditsun
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Altınlı Kadın
2015 Dram Oyuncu 7.3 48,847
2010 Biyografi Oyuncu 7.8 279
2005 Suç Oyuncu 6.5 4,897
2004 Biyografi Oyuncu 6.6 10,432

Aşka Dair Her Şey
2003 Dram Oyuncu 5.5 7,645
2002 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 810

Panama Terzisi
2001 Dram Oyuncu 6.2 26,440

1900 Efsanesi
1998 Dram Oyuncu 8.1 52,196

Oltada Balık Çantada Keklik
1997 Komedi Oyuncu 6.6 7,129
1996 Dram Oyuncu 7.8 605
1995 Komedi Oyuncu 7.3 6,251
1992 Dram Oyuncu 7.1 229
1989 Oyuncu 4.7 23

Demon City Shinjuku
1988 Animasyon Oyuncu 6.5 2,039

Devrim
1985 Macera Oyuncu 5.3 5,923
1985 Macera Oyuncu 6.2 2,086

Çok Gizli
1984 Aksiyon Oyuncu 7.2 54,927

Aktarıcı
1982 Korku Oyuncu 6.1 1,269
1982 Korku Oyuncu 5.3 1,706

Kızıllar
1981 Biyografi Oyuncu 7.4 19,219

Bir Zamanlar
1981 Dram Oyuncu 7.3 8,024

Yankiler
1979 Romantik Oyuncu 6.4 2,918

Savaş Köprüleri
1977 Aksiyon Oyuncu 7.4 47,494
1977 Komedi Oyuncu 6.2 274

Damdaki Kemancı
1971 Dram Oyuncu 8.0 35,276
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019