Giriş Kayıt
Mathias Dinter

Mathias Dinter


Senarist, Oyuncu, Yönetmen

Mathias Dinter, Singen (Hohentwiel), Baden Württemberg, Batı Almanya doğumlu senarist, oyuncu, yönetmen.

Doğum Yeri: Singen (Hohentwiel), Baden Württemberg, Batı Almanya
Diğer Bir İsmi: Matthias Dinther
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist 6.5 179
2015 Suç Senarist 6.7 90
2014 Dram Senarist 6.4 33
2013 Komedi Senarist 5.1 45
2005 Komedi Senarist 5.4 84
2004 Komedi Oyuncu
Yönetmen
Senarist
5.7 2,543
2002 Komedi Oyuncu
Senarist
6.6 3,204
2000 Dram Çeşitli 6.6 3,787
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (382,879) Chernobyl (25,675) The Big Bang Theory (6,454) Killing Eve (2,920) The 100 (2,481) The Blacklist (1,990) Vikings (1,678) Shingeki no kyojin (1,388) Breaking Bad (1,382) The Flash (1,268)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019