Giriş Kayıt
Joe Dinicol

Joe Dinicol (35)


Oyuncu, Casting

Joe Dinicol, 22 Aralık 1983 Stratford, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, casting.

Passchendaele Muharebesi (2008), The L.A. Complex (2012), Betas (2013), Ölülerin Günlüğü (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Aralık 1983
Doğum Yeri: Stratford, Ontario, Kanada
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.83 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kör Nokta
2015 Aksiyon Oyuncu 7.5 58,798
2014 Dram Oyuncu 8.4 23,874
2013 30 Komedi Oyuncu 4.8 140
2013 Komedi Oyuncu 7.1 2,624

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 373,179
2012 Dram Oyuncu 7.6 5,661
2012 Dram Oyuncu 7.1 2,662

Bakıcım Bir Vampir
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,281
2011 28 Komedi Casting 6.4 5,690
2011 28 Komedi Oyuncu 3.6 722
2011 28 Komedi Oyuncu 4.6 227

Dayanışma
2010 27 Dram Oyuncu 6.6 804
2010 Macera Oyuncu 6.3 2,842

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 27 Aksiyon Oyuncu 7.5 331,951
2009 26 Komedi Oyuncu 3.8 195

Passchendaele Muharebesi
2008 25 Dram Oyuncu 6.5 7,612

Ölülerin Günlüğü
2007 24 Korku Oyuncu 5.7 43,928
2007 24 Korku Oyuncu 4.3 590
2007 24 Komedi Oyuncu 6.4 3,949

Lanetli Bataklık
2006 23 Korku Oyuncu 4.9 2,888

Derek'le Yaşam
2005 Komedi Oyuncu 7.5 4,347
2005 Dram Oyuncu 7.6 206,841

Henüz Çok Genç
2004 21 Dram Oyuncu 6.1 2,170
2003 20 Komedi Oyuncu 5.8 529

Sudaki Ölüm
1999 16 Gerilim Oyuncu 4.4 192

Masumiyetin İntiharı
1999 16 Dram Oyuncu 7.2 132,771
Dizi Altyazıları
True Detective (6,191) Vikings (3,284) Shameless (2,245) Gotham (2,229) Shooter (1,839) The Umbrella Academy (1,779) Inside No. 9 (1,527) Doom Patrol (1,433) Star Trek: Discovery (1,339) The Big Bang Theory (1,123)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019