Giriş Kayıt
Ernie Dingo

Ernie Dingo (63)


Oyuncu

Ernest Ashley Dingo, 31 Temmuz 1956 Western Avustralya, Avustralya doğumlu oyuncu.

Krokodil Dundee 2 (1988), Bran Nue Dae (2009), (1991) Bis ans Ende der Welt (1991), (2017) Boar (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ernest Ashley Dingo
Doğum Tarihi: 31 Temmuz 1956
Doğum Yeri: Western Avustralya, Avustralya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 61 Macera Oyuncu 4.6 228
2017 61 Korku Oyuncu 5.1 1,653
2011 55 Belgesel Oyuncu 7.8 10
2009 53 Komedi Oyuncu 6.3 1,612

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 45 Macera Oyuncu 4.8 22,329

Umut Hayalleri
1999 43 Oyuncu 6.9 47
1998 Dram Oyuncu 6.9 309
1996 40 Dram Oyuncu 6.6 246
1996 40 Komedi Oyuncu 5.6 173
1994 Aksiyon Oyuncu 6.8 749
1992 36 Dram Oyuncu 6.2 136
1991 35 Dram Oyuncu 6.8 8,009
1989 Dram Oyuncu 7.1 98

Krokodil Dundee 2
1988 32 Aksiyon Oyuncu 5.6 50,223
1988 32 Macera Oyuncu 6.9 905
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019