Giriş Kayıt
John Dillon

John Dillon (51)


Görsel Efekt, Animasyon, Sanat Bölümü, Özel Efekt

John Dillon, 13 Eylül 1967 Dallas, Texas, ABD doğumlu görsel efekt, animasyon, sanat bölümü, Özel efekt.

Demir Dev (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Eylül 1967
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: John M. Dillon
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kırmızı Başlıklı Kız: Kötülere Karşı
2011 44 Animasyon Sanat Bölümü 4.8 11,348
2010 Animasyon Animasyon 6.2 1,377

Astroboy
2009 42 Animasyon Görsel Efekt 6.3 30,731
2009 Animasyon Özel Efekt 6.0 6,759
2009 42 Komedi Sanat Bölümü 6.5 12,482

Kung Fu Panda: Öfkeli Beşli'nin Sırları
2008 41 Animasyon Görsel Efekt 7.2 6,769

Superman: Kıyamet Günü
2007 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.0 18,675

Canavar Ev
2006 39 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 90,225

Superman: Zihinsel Saldırı
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.1 3,484

Meraklı Maymun
2006 39 Animasyon Animasyon 6.5 14,539

Maske 2
2005 38 Macera Özel Efekt 2.2 49,228

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 37 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 78,902

Örümcek Adam 2
2004 37 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 504,382
2002 35 Animasyon Görsel Efekt 6.5 8,769
2001 34 Animasyon Görsel Efekt 6.3 29,912

Joseph Rüyalar Kralı
2000 Animasyon Görsel Efekt 6.5 9,648

Kaplan Tigger
2000 33 Animasyon Görsel Efekt 6.3 15,822

Demir Dev
1999 32 Animasyon Görsel Efekt 8.0 157,647

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 31 Animasyon Görsel Efekt 6.3 13,520
1998 Animasyon Sanat Bölümü
Görsel Efekt
8.3 6,327

Güzel Dadı Çirkin Kral
1997 30 Komedi Animasyon 5.4 7,897

101 Dalmaçyalı
1996 29 Aile Animasyon 5.7 92,983
1996 29 Animasyon Görsel Efekt 6.4 142,525
1994 27 Animasyon Görsel Efekt 6.5 20,854
1994 27 Animasyon Animasyon 5.4 5,621

Asteriks Amerika'yı Fethediyor
1994 27 Animasyon Animasyon 5.9 6,223

Parmak Kız
1994 27 Animasyon Animasyon 6.4 13,908
1991 24 Animasyon Animasyon 6.0 7,628

Simpsonlar
1989 Animasyon Görsel Efekt 8.7 335,762
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019