Giriş Kayıt
Stevie Ray Dallimore

Stevie Ray Dallimore (51)


Oyuncu

Stevie Ray Dallimore, 04 Mayıs 1967 Salt Lake City, Utah, ABD doğumlu oyuncu.

(2013) Uzay Oyunları (2013), (2014) Hız Tutkusu (2014), (2015) Kağıttan Kentler (2015), (2002) Cennetten Çok Uzakta (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1967
Doğum Yeri: Salt Lake City, Utah, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 50 Dram Oyuncu 5.9 895

Kağıttan Kentler
2015 48 Dram Oyuncu 6.3 83,024
2015 Komedi Oyuncu 7.7 2,223

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 47 Macera Oyuncu 6.7 361,113

Hız Tutkusu
2014 47 Aksiyon Oyuncu 6.5 150,676

Uzay Oyunları
2013 46 Aksiyon Oyuncu 6.6 205,041
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 72,123
2012 Dram Oyuncu 7.7 21,082

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 45 Komedi Oyuncu 6.7 186,926

Neşeli Gürültü
2012 45 Komedi Oyuncu 5.7 6,994
2009 42 Gerilim Oyuncu 6.5 91

Haberci
2009 42 Dram Oyuncu 7.1 31,577

Gezgin Pantolon Kardeşliği 2
2008 41 Komedi Oyuncu 6.2 24,553

Söz ve Müzik
2007 40 Komedi Oyuncu 6.5 88,890

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 132,696
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093

Cennetten Çok Uzakta
2002 35 Dram Oyuncu 7.4 39,624
2001 Suç Oyuncu 7.4 20,091

Katil Asansör
2001 34 Aksiyon Oyuncu 4.5 3,360
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,947
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,210
Film Altyazıları
Upgrade (7,327) Deadpool 2 (6,826) Avengers: Infinity War (3,584) Skyscraper (3,269) Tag (2,901) Adrift (2,482) Down a Dark Hall (2,058) Hereditary (1,241) The Endless (1,160) Ah-ga-ssi (933)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,381) Castle Rock (2,300) Better Call Saul (2,130) Sharp Objects (1,838) The 100 (1,835) Preacher (1,632) Vikings (1,170) Westworld (1,086) Suits (1,058) Black Mirror (981)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018