Giriş Kayıt
Daryl Didier

Daryl Didier


Kameraman

Daryl Didier, kameraman.

Sesini Duyur (2004), Strangeland (1998), American Fork (2007), Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Daryl L. Didier
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Kameraman 7.4 21,705
2011 Komedi Kameraman 6.7 2,919
2010 Suç Kameraman 7.6 26,797
2009 Komedi Kameraman 7.5 39,814

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Kameraman 6.9 207,968

Aşkzede
2008 Komedi Kameraman 7.2 241,564

Cadılar Bayramı
2007 Korku Kameraman 6.1 98,067

Deh
2007 Aksiyon Kameraman 7.6 166,784

Hayatı Yakala
2007 Dram Kameraman 7.5 88,840
2007 Komedi Kameraman 6.3 555
2007 Komedi Kameraman    
2006 Dram Kameraman 7.6 18,790
2005 Suç Kameraman 5.3 13,727

Sesini Duyur
2004 Aile Kameraman 5.9 24,751

Hepimiz Evleniyoruz
2004 Komedi Kameraman 5.6 555

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Kameraman 5.3 13,459
2003 Romantik Kameraman 6.2 3,603
2003 Dram Kameraman 7.5 1,052
1998 Korku Kameraman 5.0 5,697
1998 Komedi Kameraman 5.9 2,521

Hayaletler
1998 Korku Kameraman 5.4 17,890
1997 Aksiyon Kameraman 4.8 1,769
1995 Aksiyon Kameraman 6.6 14,628

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Kameraman 6.2 26,591
Film Altyazıları
The Meg (3,458) Ant-Man and the Wasp (3,161) Apostle (2,560) The Spy Who Dumped Me (1,691) I Still See You (1,249) Destination Wedding (1,106) Deadpool 2 (1,076) The Equalizer 2 (1,024) Skyscraper (854) UFO (782)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018