Giriş Kayıt
Daryl Didier

Daryl Didier


Kameraman

Daryl Didier, kameraman.

Sesini Duyur (2004), Strangeland (1998), American Fork (2007), Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Daryl L. Didier
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Kameraman 7.4 22,131
2011 Komedi Kameraman 6.7 3,183
2010 Suç Kameraman 7.6 26,923
2009 Komedi Kameraman 7.5 40,168

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Kameraman 6.9 208,709

Aşkzede
2008 Komedi Kameraman 7.2 242,852

Cadılar Bayramı
2007 Korku Kameraman 6.1 100,457

Deh
2007 Aksiyon Kameraman 7.6 167,386

Hayatı Yakala
2007 Dram Kameraman 7.5 89,116
2007 Komedi Kameraman 6.3 575
2007 Komedi Kameraman 7.3 3,371
2006 Dram Kameraman 7.6 18,842
2005 Suç Kameraman 5.3 14,084

Sesini Duyur
2004 Aile Kameraman 5.9 25,017

Hepimiz Evleniyoruz
2004 Komedi Kameraman 5.8 712

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Kameraman 5.3 13,578
2003 Romantik Kameraman 6.2 3,804
2003 Dram Kameraman 7.4 1,123
1998 Korku Kameraman 5.0 6,146
1998 Komedi Kameraman 5.9 2,537

Hayaletler
1998 Korku Kameraman 5.4 18,014
1997 Aksiyon Kameraman 4.8 1,839
1995 Aksiyon Kameraman 6.6 14,715

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Kameraman 6.2 26,777
Dizi Altyazıları
Vikings (5,787) Supernatural (2,608) Titans (2,502) The Flash (1,651) The Gifted (1,275) Doctor Who (1,197) The Big Bang Theory (1,032) Outlander (1,031) La Casa de Papel (992) Black Mirror (979)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018