Giriş Kayıt
Kwesi Dickson

Kwesi Dickson (51)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Kwesi Dickson, 03 Aralık 1967 Georgetown, Guyana doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı.

İzbe (2006), Last Passenger (2013), Beneath Still Waters (2005), Lords of Chaos (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1967
Doğum Yeri: Georgetown, Guyana
Diğer Bir İsmi: Kwezi Dickson
Burcu: Yay
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 51 Komedi Yapımcı 6.6 9,218
2018 51 Aksiyon Yapımcı 4.1 509
2018 51 Dram Yapımcı 6.3 688
2017 50 Komedi Yapımcı 6.4 2,753
2014 47 Dram Yapımcı 5.5 440
2014 47 Aksiyon Yapımcı 5.6 544
2013 46 Aksiyon Yapımcı 5.8 5,779
2012 45 Kısa Metraj 7.2 55

Çatlaklar
2009 42 Dram Yapımcı 6.7 17,826

Özgürlüğün Rengi
2007 40 Biyografi Yapımcı 7.1 11,147
2007 40 Animasyon Yapımcı 6.2 257

İzbe
2006 39 Korku Yapımcı 5.6 11,959

Hırsız Kral
2006 39 Macera Yapımcı 6.0 5,491

3
2005 38 Macera Yapım Yöneticisi 5.0 8,460
2005 38 Korku Yapımcı 3.9 1,688

Rahibe
2005 38 Korku Yapımcı 4.1 2,950
1998 31 Suç Yapım Yöneticisi 6.1 8,246
1997 30 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 475
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019