Giriş Kayıt
Michael Dickman

Michael Dickman


Sanat Bölümü, Oyuncu

Michael Dickman, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çatlak Film
2013 Komedi Sanat Bölümü 4.3 89,873

Çılgın Aile
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.4 28,899
2007 Dram Sanat Bölümü 5.9 11,048

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Oyuncu 7.7 454,870

Patlama
2000 Komedi Oyuncu 5.7 220
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,231) Supernatural (3,843) The Big Bang Theory (2,341) The Flash (2,278) Shameless (1,848) Better Call Saul (1,772) Arrow (1,727) Titans (1,088) A Discovery of Witches (1,062) Manifest (1,046)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018