Giriş Kayıt
Michael Dickman

Michael Dickman


Sanat Bölümü, Oyuncu

Michael Dickman, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çatlak Film
2013 Komedi Sanat Bölümü 4.3 90,313

Çılgın Aile
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.4 29,018
2007 Dram Sanat Bölümü 5.9 11,151

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Oyuncu 7.7 458,090

Patlama
2000 Komedi Oyuncu 5.7 220
Dizi Altyazıları
Arrow (3,062) The Flash (2,496) Vikings (2,362) Doctor Who (1,527) Outlander (1,360) Supernatural (944) Titans (915) Supergirl (874) La Casa de Papel (864) The Big Bang Theory (846)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018